jakies tabletki na recepte typu prozac?
Dropson pisze: ktos sie podniecal dzialaniem tego
jakies tabletki na recepte typu prozac?
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
wszystkiego na ten temat nie chce mi sie szukac, sa ciekawsze rzeczy na hyperze, dlatego pytam
A do tego jak sie dobrze rozbuja to faza zabiera i cialo w ten stan... tak ze eles jesli chodzi o efekt to przechodzi do lamusa hehe :) >tablety na 2CB< ,Giga Pomysl !
mejscamiNaMózgownicySkanieGdzieOsłabioneJestBindowanieAminZnaczonychRadioaktywnie któreSięWpinaćWinnyAktywnieDoReceptorówKtóreImSłużąiJestIchWmiejscachTychDosyćDużo
Gum@ (offline)Dziś, 21:47
Większość "osiedlowyc ziomali" mówi o pigułach na kwasie kiedy tylko jazda po tych dropach przypomina jazdę po JAKIMKOLWIEK psychodeliku ponieważ wydaje im się jakby tylko LSD działało w ten sposób (psychodeliczny sposób). Moim zdaniem tak samo powstają mity o dropsach na koksie i na helu które z ekonomicznego pinktu widzenia są chyba jeszcze głupsze bo ani koks, ani hera nie wchłania się dobrze z przewodu pokarmowego. Mógłbym się założyć, że gdybym teraz rozdał troche piguł na osiedlu, które zawierałyby powiedzmy 120-130mg MDMA to połowa osiedla powiedziałaby, że są na koksie bo byłaby zaskoczona ich mocą i jakością. Dla nich nie byłoby opcji, że jeden cukierek porobił ich tak mocno, bo przecież oni są WETERANAMI, KTÓRZY JEDZĄ PO KILKANAŚCIE DROPSÓW I SĄ ZA MOCNI ŻEBY JEDNA ZWYKŁA PIGUŁKA ICH TAK POROBIŁA, więć MUSI BYĆ NA KOKSIE (a poza tym są omnibusami w dziedzinie dragów i nie przekonasz ich choćbyś im pokazał wyniki testów laboratoryjnych na zawartoś ów dropsów-oni zawsze wiedzą lepiej więc "skończ pierdolić" ). Oczywiście inny typ powiedziałby, że te same dropsy są na herze, bo tak by mu się po prostu skojarzyło. Pomijam już fakt, że działanie hery jest diametralnie różne od MDMA i jego wszelkich pochodnych. O koksie się nie wypowiadam bo jeszcze nie brałem, ale sądze, że jest mu znacznie bliżej do MDMA niż heroinie...w końcu to i to jest stymulantem (w mojej opinii, ponieważ jak dla mnie MDMA jest znacznie bliżej stymulantów niż psychodelików, choć jakiś pierwiastek psychodeliczny posiada.....ale mały)
edit: jak mi jeszcze raz kto powie że jadł tabsy na koko/helu to jeszcze bardziej będę wył niżli kiedyś kiedyś kiedy to nie byłem tu zarejestrowany. Śmiech na sali co ludzie za mity wymyślają
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.