Zablokowany
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
dobre pixy muszą być drogie skoro czyścioch w kryształach kosztuje ok 25-30 funtów w Anglii.
Hidden mefedron User
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
heeh no to fakt, ale dobrze by było, jakby w ogóle były :-/
bez kitu nic oprócz 'wycieczek' za granicę nas nie uratuje
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 304 / / 0
Jest jeszcze jedno wyjście zaczac szamac RC methylone/buthylone jakośc zawsza taka sama i faza moim zdaniem dużo lepsza niz po pixach ktore wychodza obecnie,.
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 60 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Porysowany »
nstec pisze:
RC methylone/buthylone
Cóż to za specyfik? Ostatnio zjadłem z kumplem po 6 dropsów nasączonych lsd-podobnym środkiem, nic ciekawego i nieprzespane 2 noce. Jedynym efektem było tylko to, że myslałem że zwariuję, jak zawsze...
Uwaga! Użytkownik Porysowany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
wlasnie co to, 4-ho-mo czy jakos tak? ;p
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 304 / / 0
jestem tu gdzie jestem!
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
Jest jeszcze jedno wyjście zaczac szamac RC methylone/buthylone jakośc zawsza taka sama i faza moim zdaniem dużo lepsza niz po pixach ktore wychodza obecnie,.
trzeba przyznać że dobra rzecz ;)
Hidden mefedron User
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Ale nie podchodzą do mdma. Troche inna liga.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2008 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 304 / / 0
Kryształki MDEA mi sie zdarzyło jesc kiedys kilka razy a MDMA czystego nie brałem no i podobna bania jest po tym i po tym a MDMA est praktycznie nie do zdobycia na dzien dzisiejszy w polsce nie dostanie sie ani czystego ani w pigulach chyba ze jest jakis rzut z holandii :/
jestem tu gdzie jestem!
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Dropson pisze:
wlasnie co to, 4-ho-mo czy jakos tak? ;p
4-ho-mipt , 4-ho-met ?
To psychodeliki ktorych na ulicy napewno nie kupisz
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.