Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
Ja po jednym zażyci tabaki chorowałem z 3 tygodnie na zatoki , bo okazało sie ,że mam na nią uczulenie.
Jedynym atutem tabaki jest jej ładny zapach i to poczucie świeżości po zażyciu.

Zauważyliście, że na tabace nie ma napisów "Tytoń szkodzi zdrowiu / zabija etc. " ?
Przynajmniej ja nie spotkałem , a kilka tabakierek widziałem.
Uwaga! Użytkownik SprzedawcaMarzeń nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
"Tytoń szkodzi zdrowiu / zabija etc. "
jak nie ma, jak są.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 30 / / 0
To może coś sie zmieniło. Bo jak kupowałem około pół roku temu to nie miały.
Na jednej była tylko naklejona folia z informacją "Ten produkt zawiera tytoń ".
Uwaga! Użytkownik SprzedawcaMarzeń nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Tabakę wciągałem parę razy . Zawsze RedBull . Przeczytałem cały wątek i mi narobiliście ochoty . Jutro idę po Red Bulla'a . Mam tylko pytanie , ile tabaczka kosztuje ?
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: woopy »
redbull cos kolo 5zl
podglądanie wąsatych staruszek przez lunetę lub zbieranie zużytych przez administratorów patyczków do uszu
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
gawith apricot tez jakoś 5pln

i wszystkie które widziałem miały napis o szkodliwości (nawet te w czechach)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mrowa »
iwil pisze:
Mrowa, nie szalej do pluc to ci nic nie dofrunie raczej. Gdyby tak bylo to ostrzy wąchacze po roku mieliby zaschniete skorupy tabaki w płucach ;) Ja osobiście bardzo lubię wspomnianego apricota albo ozona spearmint.
Źle się zrozumieliśmy :] chodzilo mi o to ze nie niszczysz płuc jak palacze tytoniu (a tez masz nikotyne).
Swoją drogą ostatnio często spływa mi do gardła - jak wciągne duzo.

Zauważyłem że jak mniej wciągne to mi się kręci w glowie a jak więcej to nie? Nie powinno być odwrotnie?

Widziałem powyżej że tabaka wzmacnia dzialanie alkoholu - podpisuje się pod tym.

A teraz najważniejsze pytanie: Czy od tabaki mozna się "poryć"? Typowy wąchacz kleju zabija ileś tysięcy komorek w mózgu podczas jednej sesji a co z nami? Tabacznikami? Zauwazylem ze odkąd zacząłem wciagac bardzo się zmienilem (nauka, zachowanie etc) i niewiem czy mogę o to podejrzewac tabakę.
  • 129 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fido69 »
od tabaki? mam leciutki zespół amotywacyjny po tabace, ale tylko mocnej i większych ilościach, a i tak mija mi po paru minutach.
tabaka to spora dawka nikotyny w krótkim czasie.
porównanie tabaki do butaprenu -> herezja
nikotyna z tabaki wchłania się przez błony śluzowe nosa, opary z kleju przez płuca
coś przekombinowujesz ;)
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
woopy pisze:
redbull cos kolo 5zl
Ile, kurwa? Za moich czasów 2.50 kosztował ...
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / / 0
kiedyś red bull był w mniejszych pudełeczkach Bill, teraz są takie po 10g
wam po wciągnięciu tabaki też sie ręce pocą? <lol2>
Psyc[H]oaktywni
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.