Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Siema. Pierwszy raz mi sie coś takiego zdarzyło że po fecie jeszcze rano mi serducho wali jak oszalałe. Zaznacze że nie spalem nic do tej pory i do tej pory serducho wariuje. Bólów nie odczuwam. Przyjąłem około pół gieta. Zdarza wam sięteż tak?
Uwaga! Użytkownik lukasz06 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
Klona zarzuć
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lukasz06 »
Niestety nie mam. Chcialbym się dowiedzieć czy Wam też się coś takiego zdarza bo trochę się niepokoję
Uwaga! Użytkownik lukasz06 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 7 / 0
Zdarza się nie panikuj.
spokojnie bo sam sie to wpedzasz
powiedz ile wziales i jak dllugo i czesto bierzesz
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
przewdwczoraj połówkę, dzień przerwy i wczoraj na wieczór też dmuchnąłem połówkę. A fete walę raczej okazyjnie
  • 269 / 7 / 0
wez se herbartke zrob jakis chillout zarzuc i sie uspokoj, powinno przejsc za jakis czas, jak nie to nie wiem co robic bo mi przechodzi zawsze
  • 14 / / 0
Ale na zjeździe miewasz te nierównomierne przyspieszone bicie serca czy w czasie bomby? Bo mi się zaczęło koło 4 rano i tak do teraz :( zaznaczę że teraz zaczyna mnie głowa boleć czyli że idzie zjazd pełną gębą
  • 269 / 7 / 0
[quote="lukasz06"]
Ale na zjeździe miewasz te nierównomierne przyspieszone bicie serca czy w czasie bomby? Bo mi się zaczęło koło 4 rano i tak do teraz ]

tak na zjezdzie, ale ja to albo wale nastepna albo klona i przechodzi ale caly czas jest tak samo od 4??? nic nie zelzalo?
  • 14 / / 0
zelżało. O 4 nawalało jak ch*j nawet jak leżałem a teraz tylko jak wstanę, chodzę itp. I idzie wyczuć nierówną pracę
  • 269 / 7 / 0
To pewnie Ci przejdzie samo z czaasem, pogrzeb troche na forum bo wydaje mi sie ze tematow o tym jest sporo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.