Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 717 / 436 / 0
04 listopada 2023HyperR pisze:
Witam, mam sprawę. Otóż wziąłem z 4h 200mg kodeiny i wszystko było git. Jakaś godzinę temu wziąłem kolejne 200mg i wszystko było git ale od jakiś 15 min bardzo chce mi się spać i mam płytki oddech(nie jakiś bardzo ale zauważalnie spowolniony), więc pytanie czy mogę bezpiecznie zamknąć oczy i potencjalnie iść spać czy muszę uważac żeby nie dostać depresji oddechowej? Z góry dzięki
PS. Tolerka praktycznie zerowa
No naturalne, ze twój oddech zwolnił jeżeli jesteś wyciszony po kodeinie. Jak się to triggeruje to jebnij fety następnym razem
  • 425 / 50 / 0
kofeinę w takich dawkach biorę już pół roku a po odstawce fenylo wszystko wróciło do normy. kofeina w takich dawkach (doraźnie, zwykle ~200mg) to norma dla wiekszosci ludzi na siłce
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 564 / 52 / 0
Czesc potrzebuje pomocy
+Godzine temu poszlo 1mg alpry pod piwko bucha i 50mg ketrelu. Zapomnialem sie i przyjalem tramca 37,5mg tylko ale to red flag mimo wszystko… nie dalo rady zwrocic. Ogolnie jestem doswiadczony z depresantami i zyciobierznymi combo ale zawsze sa watpliwosci. Jak bedzie?
Predzej martwy niz slaby
  • 507 / 194 / 1
Dawki tyci tyci malutkie,nic ci nie będzie.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Powiedzcie mi czy ja mam się czego bać? Od rana walę oksykodon, dorzucam co jakiś czas +-40mg tak łącznie wyszło dzisiaj jakoś 120mg i na wykładzie złapał mnie jakby atak paniki i duszności, aż musiałem wyjść wcześniej bo myślałem, że jebnę. Po wyjściu walnąłem kontrolnego bełta w łazience. Ciężko mi się oddycha, nie mogę złapać pełnego dechu i czasem mam wrażnie, że podsypiam i w ogóle przestaję respirować. Raz jest lepiej, a chwilę później znowu gorzej, gdzieś tu czytałem, że przy opio jak ci wystąpi depresja oddechowa to nawet tego nie zauważysz, tylko odlecisz. Czy ja sobie wkręcam czy serio jestem czymś zagrożony? I jak tak to jeśli jeszcze nie padłem to może tak się stać? No i co mam z tym zrobić, nwm czy jest sens znowu żygać, naloksonu nie mam, wspomóc się czymś pokroju energola? A może zajebać lajna piko? Innych stymulantów nie mam, staram się skupiać na oddychaniu mechanicznie, ale i tak mam wrażenie, że trochę za mało tego tlenu dostaję.

nwm, mam jeszcze pregabalinę jakby mogło to coś pomóc, ale wątpię
RUBENSLIKK666
  • / / 0
siema potrzebuje pilnej pomocy
mianowicie dzisiaj kolo godziny 4:30 zrobilem sobie swoj pierwszy zastrzyk iv z oksykodonu w standardowej dawce, niesrety przez brak doswiadczenia w kwestii iniekcji oraz nieuwagi wstrzuknalem sobie roztwor z malymi kawalkami tabletki, co zauwazylem po obserwacji strxykawki po strzale. Po prostu na sciankach zauwazylem kilka okolo 0,5mm "okruvhow". Cxy grozi mi w tej sytuacji cos? Za chwile zejde ze stresu, do tego mam lekkie drgawki calego.ciala glownie konczyn
  • 48 / 5 / 6
Siemano, piszę w imieniu ziomka który wlasnie doznal problemu z ktorym szczerze mowiac nie wiem co zrobic, z uwagi na to, ze roztwory ktore podawalem sobie dożylnie zawsze mialy barwę zbliżoną do przezroczystej i żadnych "pływajacych" w nich ciał obcych. około 30 minut temu bliski dla mnie kolega podal sobie pierwszy raz oksykodon iv z tabletek oxydolor w dawce odpowiedniej dla niego. niestety przez jego brak doświadczenia z iniekcjami podał sobie bardzo prawdopodobnie roztwór z kawalkami tabletek (ok. kilku takich kawalkow rozmiaru ~0,5mm.) mowi ze ma objawy pirogena oraz od dluzszego czasu nie moze opanowac krwawienia z miejsca podania roztworu. czy można zrobic sobie jakąś dużą krzywdę zajebaniem sobie jakichś farfocli dożylnie?
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
  • 365 / 103 / 0
Jak z kolegą?
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 48 / 5 / 6
@ZleSpiaca pomyślnie zatamował krwawienie, natomiast objawy pirogena nasilają się z minuty na minutę
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
  • 5774 / 1181 / 43
Może dojść do zatoru na przykład.
Daj mu coś przeciwgorączkowego i tyle, nic więcej się zrobić nie da.
No czasem tak bywa.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.