i teraz pytanie: czy czy jak doładuje speeda będę mógł pić alko w ilości 2-3 piwa? Znajomi będą na stówę namawiać na alko i mj. Wiem ze trawa mnie jeszcze bardziej zeschizuje a alko w połączeniu z benzo wypada słabo. Pikawa wydaje sie OK, załadowałem kaptopryl.
Mam teoretycznie cos w lodowce, jakies przyprawy, mam rowniez lutownice! Wiec mam i tak wiecej niz Mcgyver.
Cos ktos?
Jak to pisalem dostalem dwa 'nieogarowe skurcze' i jest to mega nieprzyjemne. Kurde, takich jajec z mdpv nie bylo nawet!
wycięto ostatni fragment, w tym temacie się nie handluje. lajt
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Otóż moje wartości ciśnienia/pulsu od 24 h są następujące 165 na 110 / 130 bpm
Spożyłem chuj wie ile alfy w +/- 20 dorzutkach raczej nie przekraczających 20 mg ( Choć i tak w doznałem lekkiej paranoi) - mam wagę z dokładnością do 100 mg także ten...
+
Wczoraj wypiłem 300 ml + dwa piwa, a dzisiaj na 'uspokojenie' 200 ml. ( swoją drogą wcale, a wcale nie piję codziennie..) + 5g tytoniu
Wpieprzyłem w te 24h:
śmieszny kompleks olimpa x 1 kapsułka:
Żeń-szeń koreański 7% ginsenozydów 200 mg
Żeń-szeń amerykański 5% ginsenozydów 250 mg
Ekstrakt pieprzu czarnego Bioperine® 2 mg
Witamina A (RE) 100%
Witamina D 100%
Witamina E (α-TE)100%
Witamina C 100%
Witamina B1 100%
Witamina B2 100%
Niacyna (NE) 100%
Witamina B6 100%
Folian 100%
Witamina 100%
Biotyna 100%
Kwas pantotenowy 100 %
------------------
4 x MagnesiumB6 :
Kation magnezu 51 mg 17 % RDA x 4 = 68%
Wit B6 400 % - strasznie mnie wkurwia, że aby spożyć 68% rda na mg musimy przedawkowywać B6..
----------------------
Chlorek Potasu x 3 = 48 RDA
Dieta:
(Dzisiaj tylko woda) Wypiłem 3 litry nisko-zmineralizowanej wody, 1l mleka, jakieś 3000 śmiecowych kcal tłusty kebab i tłuste frytki.
--------------------
Podsumowanie
Dysponuję:
Vit D3, MgB6, ChlorekPotasu, Witamina C 1000 mg ( przetrzymywana przez 2 miesiące w otwartym opakowaniu)
Espiro 25 mg - moczopędny na nadciśnienie, Nebiwolol - B-Bloker 5mg - to chyba katogorycznie odpada
węgiel w tabsach i Phenazolium Antazolina - w ampułkach 2ml/ 50mg na 1 ml - 'antagonista receptora H1 I generacji. Stosowana rzadko ze względu na dużą toksyczność.'
+alfa i bb-22
Dość wyczerpujący opis mam nadzieję
Jeżeli są takie "sytuacje kryzysowe" w innym dziale to proszę mnie przenieść'.
Miałam wypadek i może 5 dni temu całkowitą korektę nosa. Chirurg przepisał mi 2 opakowania Ketonalu Forte 100mg, gdzie nawet 2 tabletki mi nie pomagają a co najgorsze żołądek mi wysiada, bo brałam więcej niż zalecana dawka jeśli chodzi o odstępy czasowe i zostały mi 2 tabl na dziś wieczór i na rano.
Umieram z bólu, leżę ciągle w łóżku, nie mogę się podnieść bo serce mi cholernie napieprza
Nie kontaktuję z tego bólu co się do mnie mówi...
I mam pewną opcję, więc liczę na Waszą pomoc. Mój ojciec choruje na kregosłup i wiecznie go boli, miał przebytą operację i za niedługo idzie na następną. no ale nie aż taki u niego ból co u mnie po wypadku bo olfen w miarę mu pomaga a mi w ogóle. Powiedział że może jutro zajść do lekarza i praktycznie może mu wszystko przepisać..no oczywiście poza morfiną;). Co będzie chciał.
Co wg Was polecić ojcu żeby załatwił? Myślałam o Tramalu, ale jakim i ile mg? Czy może zupełnie co innego? Błagam o pomoc;(
No ale to żadna tam prawidłowość a jedynie cecha uroku osobistego części pacjentów.
No i dochodzimy do momentu złotej rady - idź sama po receptę i dostaniesz co tylko chcesz w obrębie druku RP (odrazu skieruj uwagę w stronę DHC Continuus lub Tramalu bo nic lepszego nie dostaniesz)
Parathormon pisze:No i dochodzimy do momentu złotej rady - idź sama po receptę i dostaniesz co tylko chcesz w obrębie druku RP (odrazu skieruj uwagę w stronę DHC Continuus lub Tramalu bo nic lepszego nie dostaniesz)
Ja bym proponowała max 150mg, przy czym jeśli chcesz brać więcej niż jedną-dwie tabletki, to zabezpiecz się w benzodiazepiny i to obowiązkowo.
Blue_Berry pisze:jeśli chce brać więcej niż jedną-dwie tabletki, to niech zabezpieczy się w benzodiazepiny i to obowiązkowo.
To już nie rozumiem, jednorazowo mam brac ten tramal czy co?;D mam ostatniego tabsa flubromazepamu i nic więcej;p.
Z resztą nie mam jak się uzależnić, ponieważ normalnie nie mam dostepu do takich lekow
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/7/7c51be4b-db2b-4b88-856a-d504bb44b736/3cmctabletki.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250429%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250429T052903Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=cfadfd83fbc2c646b9f96605a654d2bbe4a4b2ef1d2d8cfc0155a9a62265f82f)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pszelef.jpg)
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób
Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.