Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 923 / 27 / 0
Thingrim pisze:
Znajomy do mnie dzwoni, więc nie mam dostępu do osoby "poszkodowanej".

Wypił 5ml GBL i ma duże problemy z oddychaniem po wybudzeniu się ze "śpiączki".
Można coś zrobić?
Raz się zapadłem i po obudzeniu miałem problemy z oddychanie, to chyba jedyna sytuacja związana z dragami w której na prawdę obawiałem się o swoje życie. Sytuacja miała miejsce po wypiciu 1,5GBLa wieczorem po całym dniu jedzenie buprenorfiny - i to ten miks obwiniam za tamten stan. Nigdy więcej nie mieszałem opio z gieblem, natomiast samego rozpuszczalnika wypiłem po tym zdarzeniu b. dużo, sytuacja się nie powtórzyła.
  • 3215 / 416 / 0
Nie wiem czy wszyscy zainteresowani czytali wątek o buprenorfinie, ale po miksie tej substancji z gieblem u wielu ćpunów pojawiają się problemy z oddechem - sam byłem świadkiem takiej sytuacji i podduszający się człowiek wygląda marnie.

Ogarnij offtop ćpunie - F.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2013 przez Fatmorgan, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: mordowanie offtopu w zarodku
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Witam. Kumpel miał pomieszane w hermetyku eth-cat'a i 3mmc zapomniał mi powiedzieć, że to jest zmieszane, a ja myślałem że tam jest tylko eth-cat i wciągnąłem kreske 100mg. Na początku było wszystko ok, a teraz dziwne schizy mam, zaburzenia i lekkie bóle głowy i ekran troche mi sie rozmazuje w ciemności ściany na czarno migają.
Czy jak się położę teraz spać i wstane od rana to będzie w porządku? Jak można przyśpieszyć powrót do normy? I czy grozi mi to czymś? Jakimiś uszkodzeniami? Proszę o szybką odpowiedź,
Z góry dzięki. Pozdrawiam!
  • 338 / 1 / 0
Miliard razy na forum było - witaminki, magnez, owoce, woda, cytryny, spanie i można benzo dojebać.
Pewnie nic Ci nie będzie.
  • 749 / 86 / 0
Te objawy to typowe odwodnienie i wypłukanie z elektrolitów. Litr wody z łyżeczką soli i wszystko będzie dobrze. Do tego jakiś potas i magnez i wpychać jedzenie.
  • 2 / / 0
Przyjąłem za dużo etylofenidatu. Już po 15-20 min dostałem ciężki i płytki oddech oraz lekkie drgawki. Strasznie mi szaleje pikawa! Myślałem że mam wystrzelone ciśnienie, ale po zmieżeniu wyszło 142/96 i puls 179!!! Nie czuję się zbyt słabo za to odczówam drętwienie lewej strony ciała w szczególności ręki i barku. Zdrętwiał mi cały kark a w okolicach lewej tętnicy szyjnej odczówam ból momentami silny. Mam captopril ale w moim przypadku może on zbytnio zmniejszyć ciśnienie no i podobno może też indukować tachykardię. Nie mam benzo, ale w międzyczasie zadzwonie do ziomka. Proszę o pomoc!
Uwaga! Użytkownik mkbitch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
Pogotowie
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Już ok :) Dziwne to bardzo było, bo zamin ziomek przybył na ratunek to już mi zaczęło przechodzić. W razie czego i tak zarzuciłem klona, ale tylko 0,5. Teraz jest dobrze a etylofenidat działa jak powinien. Czy ktoś może wie czym to mogło być spowodowane? Chodzi mi o to, że już w momencie kiedy zaczął wchodzić etylof pojawiły się nieprzyjemne efekty, które po 15 min osiągnęły szczyt i po ok 20-30 min momentalnie zeszły. W szczególności chodzi mi tutaj o ogromny puls a przy tym o niezbyt podniesione ciśnienie. Wcześniej też waliłem podobne dawki etylofu i było ok.
Może dostałem jakiś gówniany sort? Jak myślicie?

PS (Po DXM raz miałem podobną sytuację ale o wiele gorszą bo z niesamowitymi schizami, więc może to było po prostu potężne wejście.)
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2013 przez mkbitch, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik mkbitch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 953 / 4 / 0
@up
prawdopodobnie wziąłeś trochę za dużo i wjazd EPH był nieprzyjemny, potem faza się ustabilizowała i jest okay. może akurat dostałeś czystszy sort, albo po prostu organizm miał słabszy dzień? czasami tak się zdarza przecież :hug:
no i 0,5mg klona spokojnie Ci wystarczy na taką okazję.
uważaj na przyszłość i nie panikuj ;-)
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 250 / / 0
DOC, co może pomóc? chloropromazyna się nada? Pilne, proszę. Mało informacji...
Zarzucone około 10, pół kartona deklarowane 4mg, koło 17 zaczęło być gorzej, trzęsawka, wymioty, stany lękowe itp. Czy to po prostu krzywa jazda czy coś poważnego się dzieje?

Mało informacji mam, gdyż nie mam kontaktu bezpośredniego z osobą poszkodowaną. Nie jestem w stanie zdiagnozować, tylko z opisu osób, które są przy niej.
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2013 przez Lenti, łącznie zmieniany 3 razy.
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.