Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
goscq4524
  • / / 0
02 kwietnia 2023747272624gosc pisze:
dziewczyna zjadła 15 jakichś tabletek (opakowanie to alprox 0,5mg) tylko nie wiem czy to na pewno alprazolam a nie jakieś chuj wie co, bo śpi i mnie poschizowalo ze zacząłem się martwic. tabletki białe, przedziałek na środku i napis ORN (na gorze) i 52 (na dole). to alpra prawda?
pudelko otwarte dawno temu ale data pokazuje 08.2024 cYli nic nie powinno się stać?

note - Scalono /Hash_Oil

update: zjadła jeszcze 5mg Lorafenu. i spore ilości alkoholu.

czyli w sumie 7,5alpry, 5mg lorka z litr wódki i pół litra wina. jest się czym martwić? leży a pozycji bezpiecznej
zawiezli ja. wpisali probe i tak, gadal psycholog czy kto to tam i wypuscili. 3 dni spania, przerwa na lazienke/picie. w szpitalu stwierszili lorafen ale druga substancje jako "blizej nieokreslona". czy to nie byl alprazolam? a jesli byl dlaczego nie wyszlo? ktos mi moze powiedziec co oznaczaja te tablettki ktore opisalem? co to było jesli nie alpra? na necie niby opis sie zgadza: "bletki białe, przedziałek na środku i napis ORN (na gorze) i 52 (na dole)"
  • 42 / 1 / 0
Aloha.
Jesteśmy uzależnieni z przyjaciółka. Przyjaciółka ma objawy zatruciowe.

Stukamy iv tzw. Kryształ (do końca nie wiadomo co, 3cmc, albo 4cmc obstawiam). Ona w zasadzie codziennie pije piwa przez cały dzień od 6-8, do tego bierze metotrexan raz na tydzień półtora tabletki, wątrobę wspomaga Liv52 i essentiale forte. Do tego jara szlugi.

Co się dzieje: często po strzale iv przyjaciółkę bierze na hafty i wymiotuje garstkę wymiocin albo trochę więcej lub ma tylko odruch. Mi z kolei dolegają następujące symptomy: spocę się, czasem mam przyspieszony oddech i tachykardię. Czym może być spowodowane to co doświadcza przyjaciółka? Warto dodać że ma minimalnie podwyższony Aspat 67 (0-34) alat 36 (0-55)

Jeżeli ktos by napisał o moich symptomach to byłbym również wdzięczny ;)

Aloha.
  • 933 / 293 / 5
Wątroba jest wynikiem piwa i "kryształu". A efekty opisane są wynikime tego gówna które bierzecie i.v. najpierw się dowiedzcie co to jest. Potem czemy 3cmc i czemu tak zanieczyszczone.
Wszytsto co mogę wam poradzić to ogarnijcie się i nie wstrzykujcje sobie nieznanych rc i.v.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 171 / 21 / 0
Wczoraj wieczorem postanowiłam skorzystać z plastrów transtec 35. Ucielam dwa paski i włożyłam pod policzek. Ponieważ opio wchodzą w interakcje z lekami które biorę na codzień, to ich nie bralam. Wzięłam jedynie 3 mg bromazepamu. W nocy i rano też bralam bromka. Rano czułam nadal że ta bupra dziala, ale z automatu wzięłam swoje leki: moklar 150 mg i 75 lamotryginy
Najpierw mialam ból głowy, zawroty, trzęsły mi się rece, kołatanie serca itd. Później zaczęły się wymioty i dopiero wtedy sobie przypomniałam ze nie potrzebnie wzięłam rano leki. Minęło już kilka godzin a ja nadal wymiotuje, choć nie bardzo mam czym. Wymyśliłam że powinnam pic dużo wody, aby wypłukać te leki, ale jak się napije to znowu rzygam.
Czy mogę jakoś polepszyć swoją sytuację, czy po prostu muszę to przeczekać?
  • 933 / 293 / 5
Możesz węgiel brać, ale pomoże jak placebo raczej. Przejdzie do jutra raczej

Fuzja - D5

Tym razem to ja mam pytanie, niby pilne ale niezbyt ryzykowna sytuacja. Mam w japie pół metra szwów (jak się spytałem chirurga ile, to powiedział że powyżej 20 i że coś około pół metra mu zeszło). Problem jest taki że dopóki trzyma coś chłodnego i jestem wyprostowany to jest ok, ale gdy się położę albo wzrośnie mi trochę ciśnienie zaczynam mieć usta pełne krwi. Dostałem Nimesil, tramca, Taromentin, metamizol (nie jestem pewien czy ma to wpływ, niby tramadol powinien ciśnienie obniżyć ale coś słabo). I teraz nie bardzo mogę iść spać, a już wypadałoby, da się coś z tym zrobić? na myśl przychodzi mi tylko Tyzanidyna, ciśnienie powinien obniżyć, przeciwbólowo trochę zadziała, a i wydaje mi się że naczynia krwionośne obkurczy.
Może jakaś efedryna, pseudoeferyny? amfetamian z jakimś benzo mocniejszym i krwawienia być nie powinno a i spać dać się będzie dało. Ma to jakiś sens? Co mogę zrobić? pierdolę opuchliznę, ale tak się spać nie da z krwią w takich ilościach w mordzie.
Acha i czy piracetam może tutaj przeszkadzać? czy to nie to ukrwienie?
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
  • 510 / 110 / 0
Ja bym na razie próbował kimać na siedząco. Piracetam był odstawił z pewnością.

Po efedrynach to nie wiem jak zamierzasz spać, sprawa wygląda na świeżą, że dwa dni się przemęczysz i będziesz dość normalnie. Zjedz sobie dużo benzo i na wpół leżąco z pewnością pośpisz
  • 4 / 1 / 0
Hej. Witam wszystkich forumowiczów z zapytaniem. W poniedziałek mam robioną morfilogię z wątroby. W ten weekend już balowalem i czy na takowym teście wyjdzie coś?
Uwaga! Użytkownik LaSpun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 22 / 0
@LaSpun

Morfologia
Morfologia krwi obwodowej to najczęściej wykonywane, podstawowe badanie krwi. Polega na ilościowej i jakościowej ocenie elementów morfotycznych, czyli komórek krwi. Zalicza się do nich krwinki czerwone (erytrocyty), krwinki białe (leukocyty) oraz krwinki płytkowe lub płytki krwi (trombocyty).
Próby wątrobowe.
Próby wątrobowe to badanie biochemiczne krwi, umożliwiające ocenę pracy wątroby oraz aktywności wytwarzanych przez nią enzymów. Na tej podstawie w surowicy krwi oznacza się aktywność parametrów stanu wątroby: ALT, AST, ALP, GGTP oraz bilirubiny całkowitej.
Jeżeli obawiasz się pozytywnych wyników na narkotyki, to nie masz ku temu podstaw. To nie te badania.
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 933 / 293 / 5
Ale próby wątrobowe są teraz bez sensu, 3 dni od picia ostatniego ma to sens. Zarówno paracetamol jak i alkohol podwyższa ci znacząco (lub jest takie duże ryzyko) wyniki.
  • 43 / 3 / 0
Cześć, niestety mam mocną zwałe na czysto, rozstałem się z dziewczyną zaraz po tym jak powiedziałem jej o moich problemach emocjonalnych i dlaczego mam depresję, zostałem potraktowany jak gówno i potrzebuje jakiś leków doraźnych co by mnie uspokoiły, najlepiej nic z inhibitorów lub co się długo rozkręca, Phenibut biorę ale słabo działa potrzebuje czegoś mocniejszego ale z jak najmniejszymi ubokami, do lekarza idę w poniedziałek, mieszkam w uk więc nie wiem co mogę zbytnio tu dostać
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.