Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1545 / 1586 / 0
@Uszkodzonabania nie, nie mialam i wiem to, bo kolezanka byla przy mnie caly czas. po ataku czulam zmeczenie i roztelepanie (jakos ok. 2h), natomiast zaczelam b. szybko kontaktowac. nie widze u siebie zadnych przykrych skutkow, a minelo juz wiele lat.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
@Ankaaa
A jedno pytanko jeszcze.Padaczka następuje jakimś buczeniem w głowię,drgawkami i dopiero potem padaka jest?
Czy po prostu stoisz sobie i nagle jeb o glebe i zawsze tracisz przytomność?
Bo jak sobię to przypomniałem teraz (niepotrzebnie):D to nie wiem czy ja kiedyś czegoś takiego nie miałem jak odstawiałem alkohol cold turkey z 2 lata temu.
Ale było bez utraty przytomności i wszystko pamiętałem.I całość trwala z 2h tylko w sensie te buczenie a drgawki z 1-5 minut.
Uwaga! Użytkownik Igaroz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
@Igaroz przyszlo szybko, nawet nie wiem kiedy. cos raczej jak szum w glowie i spowolnione dzwieki (takie przeciagajace sie) i jakby brak orientacji gdzie jestem i po co. totalne odrealnienie. no i spojrzalam w lustro w swoje odbicie i zaczelam cos krzyczec. dalej juz nie pamietam.
a moge spytac czy to u Ciebie wrodzone, czy raczej nabytek po uzywkach ?
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
^
No taką sytuację miałem po alkoholu jak odstawiałem cold turkey.Ale to pojawiło się tylko raz i potem miałem to cały czas i przestałem pić dlatego.No do tego serce mi szybko biło ale to mógł być aspekt psychologiczny.Jeszcze jedną miałem taką sytuacje jak miałem 12 lat i jechałem z siostrą,babcią na rowerze i nagle jeb straciłem przytomność i obudziłem się 5 minut później.Jak byłem w szpitalu to nic mi nie stwierdzili.Wtedy to nie wiem co to było.
A ta sytuacja z tym buczeniem to możliwe że efekt psychologiczny i szok organizmu że nie dostał dawki alkoholu albo stan przed deliryczny bo nastąpiło to podczas początku 4 doby detoxu od alko.No i potem co piłem to na 2 dzień miałem to samo dlatego przestałem pić.
Raczej psychika mi tak działała i przypominała tamto wydarzenie bo mózg plata figle niezłe.
Uwaga! Użytkownik Igaroz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 36 / 0
witam, czy może mi się coś stać złego po wypiciu bez jedzenia od sniadania 1 butelki namysłowa i z braku czegokkolwiek zjedzenia po nim 7 tabletek nitrozepamu? nie czuje senności czy to znaczy że mogę wziąć wiecej i zasnąć lub wziąć oxazepam? nic oprocz tego nie mam ,relanium zjedzone nawet z desperacji wczoraj amol wypiłam łudząc sie ze to ukoi brak alko - zero hajsu, mam całą paczke chlorpothixenu ale wyczytałąm na forum same skutki uboczne, czy warto zjesc kolejny nitro lub oxa zeby pojsc spac i sie normallnie obudzic?
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
  • 133 / 17 / 0
Witam. Miał ktoś kiedys po fecie tak że jak zajebal kreche i siedział np. Gral na kompie to dostawał mrowienia a nawet dretwienia ciała? Ja tak mam że po fecie jak usiądę do kompa to po chwili mi mrowieje cialo przeważnie policzki a po dłuższym czasie ciężej się oddycha. Ktoś tak miał i zna rozwiązanie? Nie dzieje się tak wtedy kiedy po zajebaniu coś robię (ruszam się) więc domyślam się że powód stoi w słabym krążeniu ale szukam rozwiązania jak to zniwelować bo przecież nie będę cały czas latał po fecie. Od 2 tygodniu biorę magnez, żelazo i Wit C ale narazie nie odczuwam różnicy.
Uwaga! Użytkownik SINMAIN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3153 / 881 / 5
Zawsze tak mam, od pierwszej kreski. Też bym się z chęcią dowiedział.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
Benzodiazepinowyciag
  • / / 0
Wiem, ze te leki (ich odstawienie po ciagach) moze sie skonczyc nawet smiercia, wiec postanowilem poprosic jak dzialac po takim ciagu:

14/4: 5mg lorazepam
15/4: nic
16/4: 2.5 lorazepam
17/4: 7.5 lorazepam (rekreacyjnie ofc)
18/4: 1ma alprazolamu
19/4: 2.5 mg lorazepamu
20/4: 0.5 alprazolamu
21/4: 0.5 alprazolamu
22/4: 1mg alprazolamu
23/4 : 2.5 lorazepamu
24/4 : nic
25/4 : 50 mg diazepamu
26/4 : 10mg diazepamu.
27/4 : 3 mg (!) alprazolamu, 900 pregi
28/4 : znowu 3 mg alpry , 300 pregi

Mam jeszcze kilka blistrow alpry 1mg i 40 mg diazepamu 5mg.

Nigdy sie nie uzaleznilem (fiz) od benzo biore dla komfortu a ostatnio stresu duzo (pandemia plus hipochondria).

Wazne: 2 tygodnie przed wygladaly podobnie prawie codziennie benzo ale male dawki typo 05-1 alpry albo 2.5 lora/doba.

Mam jakos schodzic tymi rolkami np po 5/doba? Mam jescze kilka paczek pregabaliny 150.

Prosze o pomoc bo boje sie, ze nagle albo zle odstawienie skonczy sie jakas padaczka/szpitalem czy gorzej :świnia:
  • 0 / / 0
Też tak miałem, ba, uwielbiałem mrowienie na czubku głowy po fecie, ale od paru lat dałem sobie z nią spokój.
  • 35 / 1 / 0
Witam w zeszłym tygodniu brałem w pon 15mg diazepamu (rano),wtorek 10mg diazepamu(rano) potem przerwa az do soboty 0,75mg alpry (noc).Mogę się dziś napic z 9 piwek (wtorek)? Zadnego benzo nie czuje ani nie powinno byc ich we krwi.Z gory dziekuwa.
Uwaga! Użytkownik Urkaz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.