Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 3 / 0
5f-akb-48
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 1472 / 26 / 0
Które z obecnych kanna jest najbardziej seksualny :) ?

z Moją próbowaliśmy jak narazie STS-135 wiadomo jak po kanna milej było ale bez rewelacji :)
  • 163 / 5 / 0
do fake hashu jakie kanna by siekalo jak afgan hash naturalny
  • 245 / 2 / 0
Z legalnych możesz kombinować 1gram UR-144 oraz gram AKB48 na 10 gram fAke haszu i gonić na osiedlu jako.afghana ;d
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 163 / 5 / 0
hehe moze i bym pogonil lecz nie mieszkam na osiedlu i prawie nikogo nie znam a wole haszysz niz mj czy skuna ktore mnie zmulaja hasz daje mi jazde odpowiednia a palilem duzo mj skunow grasow haszy teraz pale pare razy w roku ale jak juz to ciungiem pany
jako ze o naturalny hasz bardzo ciezko to chce sobie zrobic wieksza partie fake
rozwazam wlasnie ur 144 lub bb 22 czy jakos tak
proporcje 1:25 lub 1:20 bo nie chce by bylo za mocne albo za slabe
idealny bylby taki sam afgan gotowy jak mial rok temu vendor L.W. jak ktos go palil i wie z czym byl maczany ulatwilo by sprawe a byl naj z fake
  • 4024 / 371 / 951
wenki12 pisze:
do fake hashu jakie kanna by siekalo jak afgan hash naturalny
Żadne, nie ma takiej opcji.
  • 1 / / 0
Właśnie znalazłem polski mieszanka ziołowa / kadzidło. Podobno mówią, że to bardzo popularne i mocne. Spojrzeć, jest to bardzo tanie. Niech żyje Polska :) Dzięki. To nie dział Sprzedawcy.
  • 992 / 17 / 0
Dobra, czy nie, spójrz jakie to drogię, poznać skład i można za taką cene samemu zrobić sobie 30 gram. Ale opakowanie fajne. Zaraz jednak przyjdzie mod i da warna za link do sklepu :-p
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 177 / 1 / 0
Grentoo masz świadomość, że gadasz ze spamerem nie mówiącym w naszym języku? :D
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 1472 / 26 / 0
Nie czepiajcie sie

ciekawostka ,że w takim UK sprzedają Polskie kadzidło :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.