Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
A ja polecam do takiego wapowania kupić jakikolwiek dripper (najtańszy klon się nada). Zakraplamy odrobinę bezpośrednio na grzałkę i bawełnę, więc nie trzeba się przejmować, że się kanna gdzieś osadzi, że drobinki zapchają nośnik (bawełnę) itd.
Poza tym dripper wygeneruje o wiele, wiele większą chmurę niż te tanie clearomizery, które polecacie. O wiele lepsze efekty osiągniecie, czyli mocniejsza faza przy mniejszym zużyciu liquidu.
Tylko potrzeba oczywiście lepszego zasilania niż jakiś tam spinner.
  • 2 / / 0
Witam was :) A czy moje maleństwo nada się do taego typu rzezy ? :) http://www.esmokingworld.com/pl/zestawy ... 20562.html Pozdrawiam niech kara będzie z wami :D
  • 1169 / 52 / 0
Da radę, jeszcze jak!
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Ok to ja się podzielę.

Rzeczywiście jeśli chodzi o sprzęt to dripperki nie mają sobie równych w tych kwestiach. Łatwo dawkować i łatwo czyścić czy naprawić przepaloną grzałkę.

Do tej pory świetnie się bawiłem z bbliquid (bb) i liqinaca (pinaca) :)

No a teraz właśnie mi wszystko wyschło i nie wiem na co się zdecydować. Co jeszcze teraz legalnego dobrze się będzie rozrabiać i działać w efaju? Jakieś doświadczenia z nowościami?
  • 21 / / 0
siema a próbował ktoś najpierw rozpuścić kanna w acetonie i po tym jak odparuje wymieszać z liqiudem.pozdr
  • 702 / 58 / 0
które kanna polecacie do e-liquidu? podobno 5f-adb nie bardzo się nadaje.

Co powiecie o 5F-MDMB-2201?
  • 26 / 1 / 0
Dawno temu rozpuszczałem ab-pinacę w e-papierosie :D dużo sklepów ma w ofercie liquidy z kanna bezprzypałowe możesz jarać na legalu i nikt się nie zczai ogólnie polecam
Uwaga! Użytkownik Ekstremalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Witam 5f adb czy 5cl adb nada się na lquid i czy da radę rozpuścić w zwykłym kupionym luqidzie?
  • 46 / 5 / 0
Siemka jakie stężenie kanna adb-butinaca w 10ml liquidzie?
  • 3 / / 0
@WithoutSoul to już zależy od ciebie jaki stan lubisz ? Buch/spanie czy poczilowac fajnie myślę że 200mg na 10mg byłoby okej ja bym pewnie mocniejsze robił
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol w Sejmie to patologia, nad którą niektórzy z nas przeszli do porządku dziennego

Nasze oburzenie od lat wzbudza fakt przychodzenia posłów na salę sejmową pod wpływem alkoholu (a także innych środków odurzających). Tego typu ze wszech miar patologiczna sytuacja jest o tyle dziwna, że w oczywisty sposób koliduje nie tylko z ustawą o wychowaniu w trzeźwości, ale także z podstawowymi zasadami przyzwoitości, które jednak często nie dotyczą niektórych posłów, którzy lubią sobie zajrzeć do kieliszka podczas swojej pracy.

Zażywanie konopi wiąże się ze zmianami epigenetycznymi

Regularne używanie marihuany może prowadzić do zmian epigenetycznych w organizmie – sugerują wyniki badań przeprowadzonych na grupie ponad tysiąca dorosłych. Naukowcy z Northwestern University wykazali, że cannabis wpływa na tzw. epigenom, czyli mechanizm, który reguluje aktywność genów bez zmiany ich sekwencji.

91 kg marihuany w przesyłce z USA

Funkcjonariusze Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego przejęli przesyłkę ze Stanów Zjednoczonych, w której znajdowało się 91 kilogramów marihuany. Czarnorynkowa wartość przejętych narkotyków to ponad 4,3 miliona złotych. W wyniku akcji zatrzymano trzy osoby związane z przemytem.