Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 692 / 70 / 0
27 listopada 2016Crush7712 pisze:
Dlaczego nic nie ma o antagonistach THC? Ktoś kiedyś na tym forum pisal że kurkuma jest antagonistą cb1, szukam wszędzie potwierdzenia i nie mogę znaleźć, pomoże ktoś?
http://jpet.aspetjournals.org/content/j ... 7.full.pdf
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 732 / 57 / 0
^ antagonista cannabinoidów Rimonabant, który prawdopodobnie będzie wprowadzany w leczeniu uzależnienia.
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 2193 / 365 / 0
Czy seria NBOME może wyjebać tolerkę na MDA ?
(te same receptory)

Jadłem pixy tydzień po NBOME (w ten dzień, dosłownie opruszyłem opuszek palca MDA, tyle co nic..)
potem tydzień później zjadłem MDA a eufori tyle co nic.. i jeszcze tak krótko..

przy MDA jest jakiś izomer R oraz S
jeden był słaby i siadał mocno na ciało,
ten drugi był piękny i zajebisty

Czyżbym dostał ten chujowy ?
Od tego vendora proch był zajebisty.. a te pixy to już sam nie wiem
czy to tolerka czy chujowy sort
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 9321 / 1809 / 2
10 września 2017TheFlash pisze:
^ antagonista cannabinoidów Rimonabant, który prawdopodobnie będzie wprowadzany w leczeniu uzależnienia.
Ma to jakis wplyw na gospodarke wapniem?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 732 / 57 / 0
Nie wiem, aż tak nie zgłębialem tematu tego środka, ale jeśli Cię interesuje to ciekawe opracowanie sprzed kilku lat i kilka zastosowan leku
rimonabant
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 0 / / 0
Cześć ;) jestem tu totalnie nowa ale po przejrzeniu kilku wątków widzę, ze forum to nie jest miejscem gdzie zbierają się upadli narkotykowi fanatycy ale osoby z ogromna wiedza i doświadczeniem !

Szukam czegoś bo będzie bardzo fajnie i mocno stymulowało doznania między dwojgiem ludzi. Eksperymentowałam z MDMA oraz „pixami” jednak jeśli chodzi o emke - graniczy z cudem znalezienie naprawdę dobrej a jeśli chodzi o piguły - nie znam się na tym aż tak dobrze żeby przewidzieć jakie maja działania poszczególne rodzaje. Nie chce wystrzelania tylko coś fajnego, lekka euforia i dużo miłości :)

Niestety w moich kręgach ludzie raczej nie maja dostępu do sprawdzonych i fajnych rzeczy :/
  • 12452 / 2421 / 0
18 kwietnia 2018Foxylady00 pisze:
Szukam czegoś bo będzie bardzo fajnie i mocno stymulowało doznania między dwojgiem ludzi.
...
Niestety w moich kręgach ludzie raczej nie maja dostępu do sprawdzonych i fajnych rzeczy :/
To jak chcesz załatwić? : )
  • 37 / 4 / 0
Cześć ;) jestem tu totalnie nowa ale po przejrzeniu kilku wątków widzę, ze forum to nie jest miejscem gdzie zbierają się upadli narkotykowi fanatycy ale osoby z ogromna wiedza i doświadczeniem !

Szukam czegoś bo będzie bardzo fajnie i mocno stymulowało doznania między dwojgiem ludzi. Eksperymentowałam z MDMA oraz „pixami” jednak jeśli chodzi o emke - graniczy z cudem znalezienie naprawdę dobrej a jeśli chodzi o piguły - nie znam się na tym aż tak dobrze żeby przewidzieć jakie maja działania poszczególne rodzaje. Nie chce wystrzelania tylko coś fajnego, lekka euforia i dużo miłości :)

To chyba tak nie działa. Jak nie masz psychicznego zaufania i chęci w samej w sobie to żadne narkotyki ci w tym nie pomogą.

Swoją drogą, jak jest substancja, która powoduje największy wyrzut noradrenaliny?
  • 243 / 40 / 0
10 września 2017TheFlash pisze:
Sądzę że raczej nie będzie.
Akurat ten lek miał podobno spektakularne wyniki w redukcji kilogramów .Niestety zwiększał ryzyko samobójstwa nawet u osób, które nie leczyły się wcześniej psychiatrycznie więc został wycofany szybko.i zdaje się żez hukiem
  • 992 / 49 / 0
niekumam czemu wszyystkie te substancje nazyywa sie lekami psychhoaktywnymi jak
- tylko tzw twarde narkottyki majja wlasciwoosci psychoakttywne i lecznicze
-tzw miekkie narkotyki maja wlasciwosci psychhoaktywne a leczniczych NIE
- a szlugi to wogolle niemaja zadnej z tych wlasciwosci %-D

mylisz sie prawie kazdy tu jest upadly i skonczony ... poco chcesz se rozwalac mozg i to w tak idiotycznym celu? miloscie nieznajdziesz w pigulach prochu czy tabletkach.... niebrakuje tez takich co "nie znam sie ale wypowiem sie" czeba uwazac %-D
18 kwietnia 2018314159 pisze:
Swoją drogą, jak jest substancja, która powoduje największy wyrzut noradrenaliny?
amf meth?
prochy wciagales w proch sie obrucisz
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.