Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 568 / 53 / 0
Ale uważaj bo jak raz się wpierdolisz to do śmierci musisz się męczyć. Poza tym tolerancja nie rośnie praktycznie w ogóle...
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 1934 / 108 / 0
byl kiedys podobny temat i polecalem dmaa, polecam i tym razem, na poczatku przygody z dmaa, potrafi niezla wykrzesic z czlowieka agresje , ja jestem spokojny ale np. musialem sie powstrzymywac zeby sprzedawcy nie przeciagnac przez lade, czy kumplowi nie strzelic w pysk bo jego gadka zaczela mnie irytowac... z czasem ten "efekt uboczny" mija ale poczatki to ogien :D nie ma co sie dziwic przeciez w koncu dmaa to noradrenalina, a noradrenalina to glowny hormon walki :)

"Noradrenalina obniża próg gotowości do ataku; im
większa dawka wstrzykniętej tej katecholaminy,
tym mniejsza stawała się dawka prądu
potrzebna do wywołania zachowania obronnego
W większości badań nad skazanymi
przebywającymi w więzieniach stwierdzono
dodatnią korelację poziomu noradrenaliny w
płynie mózgowo rdzeniowym lub w moczu a
agresywnością.
Noradrenalina reguluje skomplikowany
mechanizm neuronalny decydujący o
pojawieniu się ale i o kształcie zachowania
agresywnego."

"Na podstawie tych wyników oraz wyników badań
innych autorów Fun-ken-Stein ustalił, że: „złości skierowanej
na zewnątrz towarzyszy zawsze zwiększone wydzielanie noradrenaliny,
natomiast depresja i lęk wiążą się ze zwiększonym wydzielaniem adrenaliny
”.

"Adrenalina to hormon lęku. Podwyższa tętno, a więc zmusza zawodnika do startu z gorszego pułapu. Już sam start jest wysiłkiem, który podnosi poziom adrenaliny, a gdy dojdą dodatkowe ograniczenia uwarunkowane lękiem, to jest jeszcze gorzej. Serce odczuwa podwójne obciążenie. Słowo "adrenalina" ma dziś tylko medialny charakter, nie oddaje natomiast jego prawdziwego znaczenia. narastającej złości i agresji towarzyszy wydzielanie się noradrenaliny, a to jest zupełnie co innego

Noradrenalina powoduje korzystne zmiany w organizmie sportowca podczas wysiłku. Między innymi obniża tętno, rozszerza naczynia wieńcowe, dzięki niej mięsień sercowy skraca czas reakcji, dostaje więcej tlenu, serce zaczyna pracować adekwatnie do wysiłku fizycznego. Noradrenalina jest odpowiedzialna za homeostazę, czyli za optymalne ustawienie"

moral z tego taki:
noradrenalina -> hormon walki
adrenalina -> hormon leku

wiec szukaj srodkow ktore glownie/wylacznie podbijaja noradrenaline
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 231 / 12 / 0
angrybrads1 Dzięki za odpowiedź, napewno poszukam czegoś na noradrenaline .

A tak propo jaką substancje najłatwiej zdobyć?/ma najmniejsza szkodliwość (wiem dragi i tak szkodzą ) a podbija noradrenaline ?
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 1874 / 96 / 127
adrenochrom
wolna molekula
#mops
  • 1342 / 48 / 0
Chloroform
SESH
  • 1874 / 96 / 127
W ogóle ćpać, żeby wyzwolić w sobie agresję. Jak jaskiniowiec jakiś tok myślenia masz ziomek.
wolna molekula
#mops
  • 858 / 18 / 0
moze ma ustawke po lekcjach w gimnazjum %-D?

pseudoefedryna? ja mialem zawsze wkurwa jak mi chujowy metkat wyszedl i dawal tylko wejscie-wyjscie
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 6 / / 0
cwiartka wódy z rozpuszczoną półą fety, na raz:

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik cziler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 4 / 0
wóda z mety + sterydy i jesteś maszyną do zabijania. Generalnie chcesz być agresywny to idź na siłownie, poćwicz troszkę na sucho i dawu szczały. Deka 200, dobrze rozpisana i pod koniec cyklu napierdol się wódą z mety i najlepiej zajeb jeszcze coś do nosa albo klona jakiego xd. Co prawda z 6 miesięcy by to trwało, ale chyba lepiej raz a porządnie zrobić srogi rozpierdol, niż się cackać i agresją nazywać fakt, że nie powiedziałeś sąsiadowi dzień dobry. Człowieku, mojego mixu nigdy w życiu nie zapomnisz i już na zawsze odechce Ci się agresji i zakładania durnych tematów.

Ewentualnie możesz poprosić rodziców/znajomych, żeby Cie zamknęli w ciemnej klatce gdzieś w piwnicy i karmili tylko surowym mięsem z pvp + 3 strzały deki dziennie. Na wyposażeniu twojej klatki byłby worek (lekko podświetlany), ławeczka, sztanga i obciążenie. Non stop w całkowitej ciemności, w małej prostokątnej klatce, co by znajomi mogli Cie napierdalać kijem z zaskoczenia, żebyś był zawsze kurwa czujny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).