Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 506 / 118 / 0
To jeszcze szybkie pytanie - zakup ww. tylko w darknecie czy są legitne (z wysyłka z PL) clearnetowe strony? Jak coś to poproszę na PW, dzięki
  • 1177 / 138 / 0
Oczywiscie ze są tylko musisz złapać kontakt. Poudzielaj się na jakimś forum popytaj ludzi doświadczonych dostaniess maila gdzie możesz wszystko dostać dobrej jakości i nie drogo.
  • 2193 / 363 / 0
Jakieś porady jak zdobyć Metforminę ?
Najlepiej największą dawkę, jak bajerować rodzinnego ?
@Anabolik
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1305 / 162 / 0
Dobra huj jak już odstawiamy to odstawiamy wszystko 16 czerwca wbije ostatniego strzała z sustanonu
Po 20stym Wbije 20k HCG 1k dziennie w trakcie bicia HCG tamoxifen 10mg

Później
1-20 clomid 50mg tamoxifen 20mg
20- 36 clomid 50mg
(+ Daa i ziółka )
Tarczyca też się zajmę tyrozyny Seleny itd
Z leków jedynie metformax bromergon i selegilina
I badanko i mam nadzieję że bede "wolny"
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2801 / 361 / 0
Ja zamierzam wejść na propa ( poprawa libido itp ) i selegiline + melka ale to szczegół
  • 2193 / 363 / 0
Jak ograniczyć apetyt na T3?
Efedryna?
Ktoś mi polecał suplement Stimerex ES ponoć z efką i innymi co pomaga i dobrze hula.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2922 / 1589 / 34
Stimerex-ES ma efedryne przynajmniej ja czułam plus dmha, metylosynefryne, cała game PEA różnych pochodnych i działa oczywiście nie ogień.
Tylko, że ja jestem zaawansowana i mnie to 6/10 rusza a kogoś może być za mocne.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 280 / 14 / 0
Ja zacząłem bić miks 175 mg e4d. Tylko nie wiem jak E2 obniżyć. 2 razy ponad widełkami...
  • 3 / 1 / 0
witam ja zaczynam cykl z susty i trenu ,pozniej mysle dorzucic stanazol moj 3 cykl wczesniej prop i enat +metka moze ktos podpowiedzial by jak zacząć cykl ? poki co mam 20ml susty i 10ml trenu moge cos dokupić podpowie ktos cos ?
  • 63 / 4 / 0
Panowie mam problem, cykluje już ładne parę lat wiadomo jak schodziłem z bomby albo z większych dawek był obniżony nastrój i libido. Od jakiegoś czasu nie potrafię dojść do ładu z libido i wahaniami nastroju. Prolaktyne, estro, test, tarczyca była badana sprawdzałem niskie poziomy wysokie poziomy i cały czas to samo. HCG sprawdzałem 5000 rozbite na 3-4 strzały tak samo sprawdzałem małe dawki przez cały czas i za nic nie potrafię dojść do przyczyny. Macie jakieś pomysły porady co zbadać jeszcze?
Uwaga! Użytkownik adi112 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.