04 stycznia 2021Marcins96 pisze:Tak, ja fatalnie reaguje na enan... Czuję się jak kupa po każdym strzale. Dołożyłem masteron i jest znacznie lepiej, no bez tego nie dało rady by wytrzymać a kurwa zrobiłem zapas na pół roku i towar dobry aż mi włosy na klacie wyjebało konkretnie04 stycznia 2021TMq pisze: Zależy jak dawkujesz hcg jak przypierdzielisz 10000 czy 15000jm to i wywali estro oczywiście jajka też mają swoje ograniczenia w każdym razie więcej testo ---> więcej estro i w przypadku hcg gdzie ten strzał jest jednorazowy/kończysz hcg test spada a estro jeszcze jakiś czas po nim się utrzymuje. Różnica polega na tym że na małej dawce hcg zresztą w ogóle na hcg przez ww ograniczenia jąder w produkcji testosteronu nie osiągniesz tak wysokiego jego stężenia w krwi jak możesz za pomocą testa podawanego zewnętrznie a wiadomo że teść ciągnie za sobą estro ot cała tajemnica.
Co do samopoczucia nie zagłębiałem się w temacie hcg na tyle czy stymuluje tylko jądra i tylko do produkcji testosteronu może powoduje również wyrzut innego hormonu lub sam na to samopoczucie bezpośrednio wpływa. Z obserwacji powiem, że sporo osób widzi poprawę samopoczucia na hcg czy mimo wysokiego poziomu testa podawanego z zewnatrz twierdzi że zarost na twarzy mocno gęstnieje i czarny jak smoła do tego szybciej rośnie. Sam nie zaobserwowałem na sobie jakiś wyraźnych różnic bez/z po za tym starą szkołą jak bije to 5000 na raz i to nie cyklicznie tylko jak mi "wciąga" jajka do brzucha co do atrofii nigdy nie macałem przed i po.
Z puchnięciem pyska na teściu kwestia osobnicza, dawki i estru zresztą tak jak i z samopoczuciem. Mi np prop za pierona nie podchodzi za to enan cypio czy omka już tak a jesli chodzi o retencje nie mam do niej specjalnie predyspozycji i nie widzę znaczących różnic prop vs enan/cypio, z omo już wiadomo przez dekanian kumulacja że podlewa choć myślę że jakby zmniejszyć dawkę było by ok. Dużo jest też osób co kiepsko reagują na enan zarówno retancja jak i samopoczucie za to już cypio mimo że teoretycznie "prawie" to samo już niweluje u nich ten problem. Niektórzy twierdzą że chodzi tu o tolerancje na dany estr moim zdaniem raczej o jego kinetyke gdzie w enanie jest agresywniejsza tj szybszy wzrost i spadek a przy cypio jest bardziej wyrównana wolniej wchodzi i schodzi utrzymując równiejsze stężenie przez okres działania pojedynczej iniekcji i tu pomijając już różnicęw czasie półtrwania która jest niewielka ~1d jak dobrze pamiętam.![]()
, więc nie wyrzucę go teraz...
Nie radzę sobie w ogóle z tym kurwa estrogenem... Raz zbije za nisko i czuję się jak ściera z ultradepresją, raz wyjebie mi 2x ponad normę, ryj jak księżyc w pełni, zamulenie i humorki jak u baby podczas miesiączki . Zdążają się też dni gdzie samopoczucie to bajka, ale takich dni jest może z 10%potrzebny mi lekarz jednak...
Exe dalej nie ogarnąłem, ma tak krótki okres półtrwania że nie radzę sobie z tym środkiem. Użyje go - na następny dzien jest dobrze, za dwa dni od nowa chujowo... a nie będę przecież żarł leków na raka codziennie przez kolejny rok (trochę zamierzam zostać na tym enaniepotem mostek-cykl-mostek a jak mi się znudzi silownia za ileś tam lat to hrt)
Ostatnio estro mi wyjebało, wziąłem 2 dni z rzędu exe + masteron 100 mg i zbiłem za mocno, samopoczucie koszmar. .. Wbiłem więc hcg 3 tysiące j., po 4 godzinach zajebiscie a na następny dzien znów wyjebane estro![]()
![]()
i tak w koło
Muszę to wszystko jakoś ustabilizowac.ten master niby pomaga, ale boję się o stawy
Następnym razem wezmę Cypio
Miał ktoś doczynienia z Boldenonem? Nigdy nie miałem styczności z tym środkiem a będę miał możliwość niedługo kupić oryginał z Ameryki płd, weterynaryjny. Zastanawiam się nad tym, tyle tylko że nie znam tego środka zupełnie, tylko z opisow na necie a to czasem trochę mało. Nie znam też nikogo kto by bil bolda
Jeśli chodzi o stawy bardziej się martw o zbicie za nisko estro niż o masteron za bardzo ujebiesz to dosłownie jak z tej reklamy snickersa sprzed lat "Józef chrupiący" i za każdym krokiem kolana trzeszczą i kolebocą
Ogólnie nie wiem jakby to wytłumaczyć krótko z tym estro i IA. Dawek exe nie chce rozpisywać w każdym razie dobierz stosując je raz na 3-4 dni i dopiero po dobraniu odpowiedniej możesz się pierdolić z rozbijaniem na mniejsze i dawkowaniem codzień. Z exe taka lipa że jak ukurwisz estro za nisko no to masz problem na parę dni osobiście preferuje ari lub letro a tak na sam przód to i nolve i to z innych powodów w każdym razie exe na Ciebie dobrze działa więc nie ma tu problemow.
U mnie enan c4d daje rade c5-6d już pojawiają problemy, aktualnie jak coś biore są same podstawowe środki głównie meta i test czasem coś z dht w minimalnych dawkach np 250mg testa na tydzień czy 10mg mety i mi wystarcza nie mam żadnych problemów i potrzeby pierdolenia się z całą resztą wszystko zależy od celu tego ile można poświęcić itd nie mam zamiaru narzucać swojego zdania ani pierdolić że na moich mikrocyklach zrobisz z siebie konia choć z drugiej strony patrząc co i ile napierdalał Shwarzenegger a co i ile napierdala pierwszy lepszy leszcz na siłowni i patrząc na sylwetki może dać do myślenia le to nie moja sprawa
wiem, że jak zbije estro to trening jest 3x mniej wydajny, po prostu nie mam na niego siły. Przy wysokim estro z kolei latam po siłowni i napierdalam ciężarami jak szalony - pompa jest okrutna, ale znów jeśli chodzi o samopoczucie to raczej dół estro lepiej znosze
i weź tu człowieku bądź mądry. Strasznie jestem wrażliwy na ten estrogen pierdolony... nie wiem czemu tak jest, znam mase osób co biją po 2cm teścia co 4 dni (a przynajmniej tak twierdzą) a latają uśmiechnięci od ucha do ucha całymi dniami i nawet nie wiedzą czym jest Exe...
04 stycznia 2021Anabolik pisze: Tam też siedzą tylko są ignorowani przez "prawdziwych" koksiarzy i są to byli lub czynni narkomani także wiesz
Ja swoją drogą szybko się regeneruje w sobotę poszła lotka z boldka decy teścia a dziś na treningu pompa już typowa dla soku i trening jak na tak zniszczony ciagem organizm znośny martwi mnie to że bez IPP nie mogę wciąż przyjmować pokarmu muszę jeść 2x pantoprazol żeby wcisnąć w siebie te 3000kcal ale dopiero 4 dzień życia w abstynencji
Ale ktoś kto pisał o pamieci mięśniowej dobrze prawił, szybko wróciłem do tych 91-92 kg, które miałem przed ćpaniem - tyle tylko, że teraz stoje od dwóch tygodni nie przyczytyłem nawet pół kg.... Nie wiem, być może przez zbyt niski estrogen, może powinienem trzymać go wyżej. Progres ciężaru jest naprawdę zadowalający - nadwyżka kcal jest duża, a stoje w miejscu
2. Jak oceniasz bolda, ogólnie jeśli mógłbyś napisać kilka zdań o tym środku. Jak wpływa na samopoczucie, jak wyniki siłowe i ogólny wzrost mięśni? warte to zachodu? środek drogi, trzeba bić duże dawki, zagęszcza krew podobno - ale najbardziej właśnie mnie samopoczucie po nim interesuje. Podobno też zbija estrogen (takie rzeczy na kfd i sfd czytałem)
Jak masz czerwienicę wtórną przez enan, to boldenon zostaw. Ten środek wyraźnie wpływa na wyniki czerwonokrwinkowe i bezwzględnie nie jest dla osób mających kłopoty hematologiczne. Serio. Może skończyć się zatorem, czy innym zawałem.
04 stycznia 2021Marcins96 pisze:Przy jakim wzroście i wadze te 3 tysiące kalorii zjadasz? kurwa to ja 6.5 tysiąca ostatnio wpierdalam, bo inaczej ni chuja postęp nie idzie. Do cateringu dokładam jeszcze koktajle na bazie mleka, sera, banana, orzechów, ziaren i duuużej ilości oliwy z oliwek (2 kcal taki szejk ma a wypijam go w parę minut) - płynnie te kalorie wchodzą ładnie, gdybym miał to wszystko mielić w ryju to bym się popłakał chyba04 stycznia 2021Anabolik pisze: Tam też siedzą tylko są ignorowani przez "prawdziwych" koksiarzy i są to byli lub czynni narkomani także wiesz
Ja swoją drogą szybko się regeneruje w sobotę poszła lotka z boldka decy teścia a dziś na treningu pompa już typowa dla soku i trening jak na tak zniszczony ciagem organizm znośny martwi mnie to że bez IPP nie mogę wciąż przyjmować pokarmu muszę jeść 2x pantoprazol żeby wcisnąć w siebie te 3000kcal ale dopiero 4 dzień życia w abstynencji
Ale ktoś kto pisał o pamieci mięśniowej dobrze prawił, szybko wróciłem do tych 91-92 kg, które miałem przed ćpaniem - tyle tylko, że teraz stoje od dwóch tygodni nie przyczytyłem nawet pół kg.... Nie wiem, być może przez zbyt niski estrogen, może powinienem trzymać go wyżej. Progres ciężaru jest naprawdę zadowalający - nadwyżka kcal jest duża, a stoje w miejscu
2. Jak oceniasz bolda, ogólnie jeśli mógłbyś napisać kilka zdań o tym środku. Jak wpływa na samopoczucie, jak wyniki siłowe i ogólny wzrost mięśni? warte to zachodu? środek drogi, trzeba bić duże dawki, zagęszcza krew podobno - ale najbardziej właśnie mnie samopoczucie po nim interesuje. Podobno też zbija estrogen (takie rzeczy na kfd i sfd czytałem)
czemu nie zainwestujesz w najprostszy mozliwy cykl na bazie propa, mety i ew wina ? Mete predzej opanujesz niz enana a prop nie wjedzie tak agresywnie jak enan.
04 stycznia 2021Kamral pisze: Jak masz czerwienicę wtórną przez enan, to boldenon zostaw. Ten środek wyraźnie wpływa na wyniki czerwonokrwinkowe i bezwzględnie nie jest dla osób mających kłopoty hematologiczne. Serio. Może skończyć się zatorem, czy innym zawałem.
Chuj, że potem zejscie z takiego cyklu to był koszmar i zazwyczaj po 4-6 tyg gośc już rozpisywał kolejny cykl
Kilu chłopaków znów leciało na grubo. Woleli średniej długości cykle ale intensywniejsze. Nabijali sie w dużej mierze fatem a potem "ubijali to"
Jeszcze inni (ale to lata temu) testowali opcje z insulina co też nie do końca było mądre
Zwłaszcza jak sie 20 latek łapał za inse i nagle miał mroczki przed oczami ;)
Najwieksza jednak grupa to byli sezonowcy.
Wbijali na siłke w styczniu / lutym nakurwiali omke z meta i na wakacje "forma" jak znalazł ;)
Ponoc niektórzy dostawali mocno rozcienczony enan zamiast omki i dil im mówil, że listek clomidu wystarczy na odblok ;)
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
A teraz te 3k kcal jem tak bo jem pisałem że jestem w trakcie powrotu po ciągu ( wiadomo jakie to forum :) z 102kg / 182cm zostało 85kg
Dziś trochę zakupów zrobię do cyklu z supli
@DexPL wiadomo że SSRI rozrzedzają krew i z np acardem słabo się łączy a jak się to ma do tririco ? Brane nasennie 150mg można brać do tego 75mg acardu ?
04 stycznia 2021Stteetart pisze:Ja pisałem o pamieci.04 stycznia 2021Marcins96 pisze:Przy jakim wzroście i wadze te 3 tysiące kalorii zjadasz? kurwa to ja 6.5 tysiąca ostatnio wpierdalam, bo inaczej ni chuja postęp nie idzie. Do cateringu dokładam jeszcze koktajle na bazie mleka, sera, banana, orzechów, ziaren i duuużej ilości oliwy z oliwek (2 kcal taki szejk ma a wypijam go w parę minut) - płynnie te kalorie wchodzą ładnie, gdybym miał to wszystko mielić w ryju to bym się popłakał chyba04 stycznia 2021Anabolik pisze: Tam też siedzą tylko są ignorowani przez "prawdziwych" koksiarzy i są to byli lub czynni narkomani także wiesz
2. Jak oceniasz bolda, ogólnie jeśli mógłbyś napisać kilka zdań o tym środku. Jak wpływa na samopoczucie, jak
czemu nie zainwestujesz w najprostszy mozliwy cykl na bazie propa, mety i ew wina ? Mete predzej opanujesz niz enana a prop nie wjedzie tak agresywnie jak enan.
Dawno temu polecano cykle półroczne. Krótsze cykle wg wiekszosci fachowców tylko rozregulowywały organizm.04 stycznia 2021Kamral pisze: Jak masz czerwienicę wtórną przez enan, to boldenon zostaw. Ten środek wyraźnie wpływa na wyniki czerwonokrwinkowe i bezwzględnie nie jest dla osób mających kłopoty hematologiczne. Serio. Może skończyć się zatorem, czy innym zawałem.
Chuj, że potem zejscie z takiego cyklu to był koszmar i zazwyczaj po 4-6 tyg gośc już rozpisywał kolejny cykl![]()
Kilu chłopaków znów leciało na grubo. Woleli średniej długości cykle ale intensywniejsze. Nabijali sie w dużej mierze fatem a potem "ubijali to"
Jeszcze inni (ale to lata temu) testowali opcje z insulina co też nie do końca było mądre![]()
Zwłaszcza jak sie 20 latek łapał za inse i nagle miał mroczki przed oczami ;)
Najwieksza jednak grupa to byli sezonowcy.
Wbijali na siłke w styczniu / lutym nakurwiali omke z meta i na wakacje "forma" jak znalazł ;)
Ponoc niektórzy dostawali mocno rozcienczony enan zamiast omki i dil im mówil, że listek clomidu wystarczy na odblok ;)
Jak dla mnie to żadne "cykle" nie mają żadnego swnsu jak poważnie się myśli o tej zabawie
Inaczej jaki to ma sens? Podasz enan na 12 tygodni tylko co to może dać skoro według badań naukowych realne mięso jakie możesz robić to maksymalnie +1 kilogram (niektóre źródła mówią o 1.5 kg) mięśnia w miesiąc? Zrobisz 3 kg mięsa, po odblokuj zgubisz 2 albo wszystko, woda zejdzie i wyglądasz gorzej niż jak zaczynałeś
Za sterydy powinni łapać się ludzie, którzy chcą dla siłowni poświęcić wiele rzeczy - nawet założenie rodziny (bezpłodność) a nie kurwa kasztany co chcą napuchnac woda w dwa miesiące i wyglądać chujowo w dalszym ciągu
Mam metanabol i bardzo poważnie się zastanawiam czy go już teraz nie dorzucić.
Czy takie 25 mg eod 1-8 nie naruszy mi znacząco wątroby? Czy efekty po cyklu z mety są do utrzymania
Powiedzmy teraz bije enan 250 mg e4d, jak dorzucę ta metę na dwa miesiące to po odstawieniu mety wystarczy sam enan żeby utrzymać mięso zbudowane na mecie? Czy wtedy lepiej podnieść dawkę enanu na przykład?
Rzecz jasna celem jest ostagniecie optymalnego wyglądu na ciepłe dni, powiedzmy Maj
25mg nie powinno nic złego zrobić ale dałbym np hepa-merz saszetkę z rana i probiotyki
Nie utrzymasz wszystkiego ale twoj pomysł jest ok
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ksiadz.jpg)
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie
Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/fentanyl_hp.jpg)
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku
Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dagmara_j._rouse.jpg)
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.