Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 3230 / 549 / 0
Jak przejdziesz leczenie i rzucisz benzodiazepiny to też zyskasz druga młodość duchowo ale trzymaj się lekarza i bierz te leki żeby uniknąć ewentualnej padaczki
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 761 / 105 / 0
Tak robię. Do czasu wizyty u magika nic nie kombinuje. Chociaż rzuca mną z góry na dół. Jakby się dwubiegónowka załączyła. Teraz z lekarzami jestem szczery a nie jak kiedyś, chodziłem tylko po to żeby benzo wyrwać.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3230 / 549 / 0
Albo jak chcesz szybciej to możesz do szpitala się położyć ale tam będzie Cię rzucać jeszcze bardziej.
No ale zaoszczędzisz czas i $
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 761 / 105 / 0
@pomasujplecki Nie. Mam w domu komfort rzucania. Dostałem rentę na jakiś czas. I sobie leżę w domku wychodząc na zakupy robiąc w między czasie inne badania a za niedługo pojadę nad jeziorko z matulą oderwać się od rzeczywistości. Lekarz kazał mi się nie spieszyć z odstawieniem tego Clona. Także robię jak kazał chociaż czasem czuję wstręt już do tych wszystkich tabletek które mi dał. ( W sumie tylko 2 ) i przed następną wizyta mam zrobić badania z krwi to "będziemy działać". "Starość nie radość"
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 105 / 0
@pomasujplecki
Zresztą co się zaoszczędzi ? Po wyjściu ze szpitala i tak trzeba chodzić do lekarza i kontynuować leczenie jakimś tam lekami. Sory za post pod postem i trochę nie w temacie. Ale na starość trzeba przyjmować leki 😉
  • 84 / 17 / 0
Niestety jestem przed 30stką a czuję się jak stary,wypalony,pierdolony, sfrustrowany,dziad.
Typowy boomer. Denerwują mnie ludzie na ulicy. Prostota w mass mediach. Jutubery koszące hajs na dzieciach itd itp.
Myślę, że jestem wypełniony goryczą jak gorzka czekolada.
Chciałbym bardzo wrócić do dziecięcej niewinności emocjonalnej. Chciałbym zawrócić Wisłę kijem,ale cóż mam uczynić dobry Boże.
Wszamać jakiegoś psychodelika i essa?
Jebem ti pičku materinu
  • 79 / 22 / 0
Ja już mam problemy ze wstaniem z łóżka. Bez porannej gimnastyki jestem drewniany jak Łukasz Szumowski. Kręcąc stopą obawiam się, że połamię sobie kostkę, no i te pierwsze siwe włosy... U mnie pojawiły się dopiero w wieku 32lat, ale mam chłopaków co w tym wieku wyglądają już jak gołębie. Panowie trzeba się ruszać, nieśmiertelność odeszła gdy wybiła 30cha.
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 1273 / 320 / 12
Siwe włosy nie robią na mnie większego wrażenia pomimo tego, ze pojawia sie ich na mojej głowie coraz więcej. Niestety zakola z roku na rok mnie coraz bardziej dobijaja. Wizja golenia sie na łyso jest dla mnie przerażająca.

Ale trochę lżej na serduszku bo lada moment 30 a czasem w sklepie zapytają o ID. Ogólna kondycję psychofizyczna oceniam na całkiem spoko, chociaż kace bywają coraz bardziej uciążliwe. No i nie mam baby i dzieci wiec trochę mniej stresów na głowie, w zasadzie nie mam żadnych obowiązków robię to na co mam ochotę jak to na prawdziwych dorosłych przystało.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3455 / 555 / 2
Korzystam z życia na całego, nie myślę już tyle o głupotach, robię co do mnie należy i byle do przodu, starości się w ogóle nie boję po prostu będziemy robić nadal te same głupoty tyle że wolniej xD
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 105 / 0
Mi na gębie w tym roku pojawiły się swie włosy na brodzie. Niewiele ale już. Do tego masę tabletek już biorę. Tu na wątrobę, tu na jelita tu coś bez recepty na trzustkę. Do tego tu dwa leki od psychiatry. Pierdolca idzie dostać. Kace są potężne już teraz. Chciałbym się wyzerowaćz z benzo i pojechać na terapię. A jak nie to do Roby bo pierdolca idzie dostać. Kiedyś miałem myśli S a teraz boję się śmierci.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.