Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 151 / 21 / 0
Dziś słabo już czułem euforie z amfy(tolerancja) ale pomógł uwaga… spacer w nowe miejsce+muzyka, znów czuje sie zajebiście, jest to uczucie nostalgii amfetaminowej, takie uczucie jakby sie człowiek cofnął w czasie i znów dostał tej unikatowej, niepodrabialnej amfetaminowej euforii.. ja włada jem częściej lub rzadziej od 2015 roku mniej więcej, co nie zmienia faktu, że ten temat który mam zadowala też np osoby które w latach 1995-2003 próbowały polskiej amfetaminy, wiadomo, tamta stara napewno mocniejsza, ale ta nadal daje rade, przy okazji nie niszcząc mózgu tak jak np
3mmc/3cmc, amfetamina pomimo że szkodliwa, to jednak jest to dużo łagodniejesa substancja od beta-ketonów
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.