Więc tak jak dla mnie to powinno być dawkowane 3 x 25mg dziennie + L-dopa, brakuje noradrenaliny jak dla mnie. Większe dawki robią się rekreacyjne a nie takie przywracające odczuwanie endorfin i tyle. Mdłości minęły, to nie jest jak te rozleniwiające typowe opio dla zabawy według mnie to bardzo dobry antydepresant, i polecam mimo, że opakowanie wystarcza na bardzo krótki czas terapii. Super jest to, że działa od pierwszej dawki i jak dla mnie na bardzo złe dni gdy coś się stanie 6 tabsów + monster to dobre rozwiązanie.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Bliżej w podobieństwach dawkowania rekreacyjnego tiane do Tramalu bez tolerki, podobne ilości może 1,5x więcej t wywala z butów tak podobnie.
13 lutego 2018FarmieGolda pisze: Poproszę o scalenie, Tianeptyna jest przereklamowana, nie rozumiem czemu ją tak wychwalają ludzie na zagranicznych forach.
I daje mocne mdłości więc nawet jeśli poprawia nastrój dyskomfort żołądkowy całkowicie to zakrywa pomimo przyjęcia Aviomarinu, mdłości nie mijają, gdzie na większość leków wywołujących takie coś aviomarin działa perfekcyjnie.
26 lutego 2018p4g4y0zzz(X) pisze: Ja uzależnilłem sie od tego jak pojeb, staram się nie brać wiecej, niz 50 tabletek dziennie, zajebiscie cenowo mi to wychodzi, Tianesal 11.90zl, ale nie da sie go w kabel walic, po zalaniu tabletek wodą, robi się galareta i nihuj przefiltrować. W sumie to i lepiej. Do walenia i.v. Tylko Atinepte. Moc i działanie bardzo zbliżone do kodeiny, tylko tianeptyna robi mi lepiej, bo jest jeszcze lekki spidzik, i takie fajne chemiczne samopoczucie. Mysle ze 125mg tianeptyny = 150mg kodeiny.
28 lutego 2018Szponciciel pisze: Minął miesiąc od mojego ostatniego posta w tym temacie a tianeptyna dalej działa jak należy: jem tylko jednego tabsa po pracy i czuję działanie za każdym razem. Delikatnie działa, dupy nie urywa ale jest spoko. Myślę, że rozsądne manipulowanie tianeptyną znacznie wspomogło mój proces powrotu do zdrowia (psychicznego).
Oczywiście, lepszą opcją dla ciebie, byłoby endogenne wytwarzanie dopaminy, poprzez jakąś siłownię, czy inne 'wyzwania'.
BTW, jak czujesz brak energii, to może ci jeszcze brakować serotoniny. Jeśli uznasz, że tak jest, to najlepszym wyjściem byłoby codzienne uprawianie aerobów (najlepsze jest bieganie, bo najmniej czasu potrzeba na wysokie efekty - z pół godziny dziennie, przed snem np.) i dieta bogata w tryptofan (jajka, słonecznik itp.).
08 marca 2018sidik pisze: [mention]FarmieGolda[/mention] coaxil czy zza granicy kolujesz? strasznie drogo wychodzi ta tianeptyna prawde mowiac.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Tianeptyna po pracy pozwala mi się tylko zrelaksować, to lekki opioid, który nie ma nic wspólnego ze stymulacją :-D
Badania pokazały, że redukuje stres i wspiera neurogenezę. W ciągu dnia nie jest mi potrzebna.
Jak coś to nie mam problemów z brakiem dopaminy/motywacją do działania ;-)
01 marca 2018nieziemskaprzygoda pisze: Tianeptyna jest już dostępna w formie proszku. Można walić iv, nie bawiąc się tabletkami z wypełniaczami![]()
#przysłówek
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.