Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / 5 / 0
Katschcki pisze:
A próbował ktoś z was ją... eee.. wciągać? Po prostu ułożyć taką zgrabną krechę i siupnąć energicznie:) ew. spalić.. ja osobiście boję sie zrobić to w ten sposób ale może ktoś o mocniejszych nerwach już tak próbował?
ja spróbowałam, i połowe proszku wciągnęłam nosem.. Nikomu tego nie polecam.. To było okropne!!! Mój nos i tak jest przyzwyczajony do krech speedowych, ale po benzydaminie przed cala noc czułam w gardle i nosie przerażającą gorycz, bo to nawet słone nie było tylko gorzkie. a do tego wcale nic mnie nie wzięło tylko oszołomienie i lekkie błyski. a zjadłam 1,25g benzydaminy wsypanej do kapsułek od tabletek, i 0,25 g wciągnęłam nosem. do tej pory ciery mnie przechodzą na myśł o tym smaku w gardle :scared:
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 135 / / 0
No bo to sól :) Powodzenia z wciąganiem soli nosem, ja bym się na to nie zdobyła :D
  • 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: John »
taaa, naprawdę trzeba nie mieć wyobraźni żeby to gówno wciągać nosem, szczególnie że już wcześniej znalazły się takie osoby które to niuchały i żadna z nich później nie polecała tej metody.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: legion »
wlasnie zazylem 1g benzy w bombce z papieru toaletowego, chyba najlepszy sposob, w buzi ani w gardle nie poczulem smaku... brzuch troche boli, ale to da sie przezyc :)

zobaczymy co bedzie
Tiruuu Riruuu Taczka Żwiru

władeczku puuuuuśććć
  • 47 / 1 / 0
Ja benzydamine wsypuje do kieliszka zalewam woda i mieszam sól elegancko się rozpuszcza i łyk, w porównaniu z wywarem z tataraku, benza smakuje jak soczek z malin :) I jak zapodałem sobie tak 3 saszety to na jakiś czas straciłem czucie w języku.Wydaje mi sie ze tak z kielicha to szybciej kapa wchodzi, kumpel jadł bombki i mu bania później wszedła. Pozdro
Kwasowo :)
  • 333 / 5 / 0
bo jakby benza miala w miare smak to bym ja wpiepszal przynajmniej raz na tydzień, wiec bardzo dobrze ze ma najochydniejszy smak jaki mialem okazje poznac.
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
najochydniejszy smak jaki mialem okazje poznac.
Jeśli to był najochydniejszy smak jaki znałes, to znaczy ze wywaru z tataraku nie piłeś :D
Kwasowo :)
  • 333 / 5 / 0
no nie
ale nie potrafie na trzeźwo sobie wyobrazic nawet jak cos moze być bardziej obrzydliwe. przeciez gałka to przyspak w porównaniu do benzy
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 12 / 0
Benzydamina i.v. - jeszcze ktoś zwrócił na to uwagę? :nuts: :moody: Jeszcze rozpuść w oleju razem z kawałkami chusteczki, z której będziesz zdrapywał kryształki benzydaminy HCl.
  • 319 / 1 / 0
Czy można benzydaminę:

1. Palić?

2. Zapodać do tyłka (czy w tym wypadku potrzebna jest ekstrakcja?) ?
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”

W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.

Nowe substancje na liście narkotykowej - projekt trafił do opiniowania

Szybkie tempo pojawiania się na rynku nowych narkotyków, które są coraz częściej substancjami o ostrej toksyczności, oraz ich łatwa dostępność w internecie - to główne powody, dla których zaistniała konieczność uzupełnienia listy substancji psychoaktywnych i nowelizacji rozporządzenia w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych. Projekt trafił właśnie do opiniowania.

Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu

Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.