Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 295 / 3 / 0
Ktoś miał (wątpliwą?) przyjemność spozywania trunków bez akcyzy? Jak wygląda sprawa z ''rzekomym'' :gun: skażeniem tego kurestwa? %-D To alko bez doczyszczania, destylowane od biedy, ktoś miał doczynienia z technicznym? Jakie kryteria spełnia aby nie zostać objętym akcyzą? %-D Wiecie, duzo w okolicy się tego szerzy i mam ukradkiem pół litra
ohohosialalala
  • 1107 / 51 / 0
wal śmiało jak nie jebie metylowym
Chuj na kaczych łapach
  • 400 / 4 / 0
wie ktoś czym to jest skażone ? %-D
kazik333@tutanota.com
  • 295 / 3 / 0
Zaraz skończę półlitrówkę 'wódki' z tego spirytusu. Ktoś wie, jak to kolega ujął czym to jest skażone, aby było uznane jako spirytus nie przeznaczony do celów spożywczych? Bo uzdatnianie takiej wódy polega na rozcieńczeniu jej wodą. Kurwa litr takiego spirytus (spozywczy chodziłby w podobnych cenach) kosztuje jakieś 5 zł za litr. A akcyza pochłania dodatkowe 40 zł.
ohohosialalala
  • 400 / 4 / 0
Napisz jakiej firmy masz ten spiryt %-D
kazik333@tutanota.com
  • 1107 / 51 / 0
Smak w miarę normalny czy gorzki jak skurwysyn?
Chuj na kaczych łapach
  • 295 / 3 / 0
Smak ma mniej więcej jak wódka. Nie jest gorzki. Nie mam pojęcia co to za firma.
ohohosialalala
  • 400 / 4 / 0
jakaś etykieta? :D wrzuc zdjecie jak możesz ;-)
kazik333@tutanota.com
  • 825 / 14 / 0
Etykiety przeróżne nawet finlandia i nemiroff się trafia. Nie od dzisiaj na metach skupują butelki po 10giera za sztukę. Uzbiera taki meta - żulik 20 flaszek i ma na unijke na rano.
Co do pytania to piłem kilkadziesiąt razy dopóki się nie zatrułem ( chujowo wspominam )
  • 823 / 10 / 1
przekum pisze:
Co do pytania to piłem kilkadziesiąt razy dopóki się nie zatrułem ( chujowo wspominam )
Podobno po metanolu się ślepnie, więc jeżeli nie było tam metanolu to co tam mogło być ?
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont

Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".