Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 81 / / 0
Witam alkusow! Jak w temacie, czy ktos kiedys pil? jakie doswiadczenia? Podobno jedynym dodatkiem jest 0,5% GLUKONIANU CHLORHEKSYDYNY, co jedynie dziala dobrze na tradzik i skore czlowieka... Opinie ludziska, opinie, bo sezon wrze!
Pozdrawiam :)
  • 5299 / 104 / 0
Już bym wolał kupić zwykły spiryt i rozrobić go z czymś 3:1 (32%) ;p Ale wiem - ciśnienie to ciśnienie
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 989 / 76 / 0
Piłem raz amol. Smak, pomimo tego, że mordę wykręca, to lepszy niż wódka, też niby 96 percentów. Ale ziomuś, szanuj żołąd, masz tylko jeden, i wątróblę zresztą też.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 81 / / 0
Pomimo swojego mlodego wieku chyba lepiej byloby mi zakupic cos takiego, niz pic samogonke w stylu sliwkowki, czy innych wynalazkow, ktore przypadkowo sie podlapie :) Pytalem na forum bimbrowym o antysynteze wzgledem tej substancji, to zostalem wysmiany. Wiec moze tutaj ktos pomoze, bo cenowo i jakosciowo pewnie lepiej wychodzi niz spiryt " z bazaru".
Pozdro
  • 825 / 14 / 0
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 312 / 0
seth719 pisze:
Piłem raz amol. Smak, pomimo tego, że mordę wykręca, to lepszy niż wódka, też niby 96 percentów. Ale ziomuś, szanuj żołąd, masz tylko jeden, i wątróblę zresztą też.
Mój znajomy kiedyś obalił prawie całą butlę Amolu. Wykręciło go podobno jakoś dziwnie, zmieniał kolory, i wzięli go do szpitala. Nie pamiętam dokładnie okoliczności, bo było to ładnych parę lat temu, ale nie polecam.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Dostałem takowy spiryt na Ukrainie potocznie mówią tam na to ziółka. Można go kupić chyba w każdej aptece a jego cena jest strasznie niska. Smak mocno zaromatyzowany.
Nie ma dobra i zła.
Jest tylko koszenie trawnika.
  • 81 / / 0
Jak efekty? Jakies porownanie?
  • 883 / 10 / 0
Doswiadczenie alkoholowe z ruskimi mowi mi ze nie ma to jak spiryt w stezeniu ok 30% z przyprawami lub sokiem. No, chyba, ze jakas fajna nalewka ok 60-70%.
Szkoda zdrowia. U ruskich picie wodki bez zagryzki juz jest czyms dziwnym i zdecydowanie sluza im takie zwyczaje...
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2013 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."