Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 22 / 1 / 0
Witam, niedawno byłem jedna noga po drugiej stronie, nom... Przedawkowałem baklo i zapadłem w śpiączkę na 24h z hakiem. Jadłem bez opamiętania, miało być rekreacyjnie, a wyszło tragicznie, zjadłem grubo kilkaset mg, nie doliczę się.
Nie będę już zdradzał szczegółów, ale grubo mnie tam oczyścili, w chuj kroplówek, wiele wiele badań na sorze itd. Wiadomo. Ogólnie schodzę konsekwentnie z klonazepamu, z 18 zszedłem na 8 na tą chwilę, ale... Teraz tak mnie przeczyszyli i biorę antybiotyk amoksiklav (875+125) i czuje jak by te benzo trochę słabiej działało, wiadomo nie ma już tego nasycenia + antybiotyk, to stało się w tamtą sobotę. Co myślicie to antybiotyk, mniejsze nasycenie?
  • 5774 / 1184 / 43
Możliwe.
A ile tego baklo zjadłeś w przybliżeniu, ile tabletek ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 11 / / 0
Miałem kiedyś identycznie po clonazolamie, miałem ten antybiotyk nie osłabia on działania benzo na pewno, jadłem lorka, rolki i klony właśnie na nim. Podbij dawke klona o 1-2mg.
  • 22 / 1 / 0
Już nie wiem siostra zabrała butelkę i tak to bym, mniej więcej wiedział po tym ile zostało, ale myślę, że mogło dojść do ok 800mg
  • 22 / 1 / 0
@london5 Już nie wiem siostra zabrała butelkę i tak to bym, mniej więcej wiedział po tym ile zostało, ale myślę, że mogło być jakoś ok 800mg
@fatima4 a czemu mam podbijać skoro mówisz, że nie wpływa na benzo? Tym bardziej, że schodzę, wiesz co, słabiej czuję może dlatego, że byłem w śpiączce, nie brałem kilku dawek, później przez 3 dni brałem 3,5 - 4 bo mi matka zajebała tabletki gdzie swierzo zszedłem na te 2x4, już ją przwowolalem do porządku, że ma się nie bawić w psychiatrę i biorę od wczoraj znów 2x4mg, przestraszyła się kobita tym co odjebałem no ale to nie to samo chyba, może dlatego, że siedzę w domu i się trochę ryje bo dostałem zapalenia płuc zachłystowego, nie wiem. Zobaczymy jeszcze kilka dni. A zamulał Cię trochę ten antybiotyk? Też miałeś śpiączkę? Schodziles? Że doradzasz podbić, bo sytuację mogą być różne...
  • 2 / / 0
Sam schodzisz z clona? Jak zmniejszasz? Masz skutki odstawienne? Ja zmniejszyłam z 10mg na max 2mg. Do tego biorę baclofen 25mg, 2-3 tabletki dziennie, clon i baclofen od 10ciu lat ciągiem. Jeszcze był tramal, ale odstawiłam 8 miesięcy temu.
Ogólnie chyba brak mi dopaminy, zero chęci do działania, lęki, depresyjny nastrój. Inna kwestia, że sytuacja życiowa też nieciekawa. Ale z działaniem i z motywacją mam ogromne problemy. Bardzo mnie to męczy. Ciężko tak żyć.
Antybiotyk nie ma wpływu na benzodiazepiny i nie zamula. Absolutnie. Musi być inna przyczyna
  • 112 / 18 / 0
o tak tez przedakowywałem baklofen, mieszałem z clonazepamem, 12 mg klona i do tego 300 mg baklofenu do 500 mg czasami, to wtedy na lawcw zasypialem i budzilem sie na chodniku walac głową w beron zawsze mnie pogotowie zgarnialo w szpitalu sie budziłem rurka w gebie przypieta do płuc, innym razem pod respiratorem, innym razem nago i tylko koc, znowu innym z pieluchą tylko.
Ja byłem wariat po baklo
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...