Np na snusline.
A ma ktoś może listę lub może cos polecić mi w temacie snusów bardziej słodkich niż słonych jak np Jacobson Melon Stark lub Thunder Very Raspy?
W sumie dobry zamiennik papierosa jak jedziesz autobusem np.
Skończyło się na tym że powysypywałem zawartość woreczków do tabaki poshla i tak teraz przerabiam resztę opakowania :3 Jeśli kiedyś jak zejdzie tolerancja powrócę jeszcze raz do nikotyny to właśnie chyba zdecyduję się na woreczki nikotynowe, zażywane w formie donosowej, dają fajnego kopa z rana a jest to najprzyjemniejsza forma aplikacji dla mnie i wydaje się być "najzdrowszą" jako że nie mamy kontaktu z tytoniem
mam nadzieje ze pomoglem
23 stycznia 2012The_great_destroyer pisze: Próbowaliście snusa? Nie widziałem jeszcze wątku o tej formie tytoniu na hyperrealu.
Jest to szwedzki wynalazek- drobno mielony, niefermentowany tytoń, pasteryzowany z dodatkiem solanki i aromatycznych dodatków. Włada się to pod wargę i... tyle. Nikotyna się wchłania (a ma jej sporo- 8 mg w standardowej, gramowej "porcji, aż do 22 mg w najmocniejszym snusie), nie trzeba tego żuć, ani nawet ruszać.
Poczęstował mnie gość w pracy i od razu zamówiłem sobie pakę w sklepie internetowym.
Ktoś snusuje? Jakie marki polecacie?
ogólnie pamiętam temat sprzed 2-3 lat gdzie się z Czech ściągało przez pisanie maili itp. Teraz obecnie serio dostać można wszędzie.
Co do moich opinii na snusa, palę od w sumie niedawna, pierwszy mój kontakt z nikotyną to był ze snusem po tripie w Norwegii.
Pamiętam jak na poczaktu mięczak sie wrzucało po 1 na dziąsło. A później lajtowo, piwsko, 2 do mordki i helikopter.
Ogólnie to nie dla każdego, bo jest jakiś odruch wymiotny, ale do spróbowania jak najbardziej. koszt paczuszki tego EPOK 20 szt jak fajek w Polsce.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.