Np na snusline.
A ma ktoś może listę lub może cos polecić mi w temacie snusów bardziej słodkich niż słonych jak np Jacobson Melon Stark lub Thunder Very Raspy?
W sumie dobry zamiennik papierosa jak jedziesz autobusem np.
Skończyło się na tym że powysypywałem zawartość woreczków do tabaki poshla i tak teraz przerabiam resztę opakowania :3 Jeśli kiedyś jak zejdzie tolerancja powrócę jeszcze raz do nikotyny to właśnie chyba zdecyduję się na woreczki nikotynowe, zażywane w formie donosowej, dają fajnego kopa z rana a jest to najprzyjemniejsza forma aplikacji dla mnie i wydaje się być "najzdrowszą" jako że nie mamy kontaktu z tytoniem
mam nadzieje ze pomoglem
23 stycznia 2012The_great_destroyer pisze: Próbowaliście snusa? Nie widziałem jeszcze wątku o tej formie tytoniu na hyperrealu.
Jest to szwedzki wynalazek- drobno mielony, niefermentowany tytoń, pasteryzowany z dodatkiem solanki i aromatycznych dodatków. Włada się to pod wargę i... tyle. Nikotyna się wchłania (a ma jej sporo- 8 mg w standardowej, gramowej "porcji, aż do 22 mg w najmocniejszym snusie), nie trzeba tego żuć, ani nawet ruszać.
Poczęstował mnie gość w pracy i od razu zamówiłem sobie pakę w sklepie internetowym.
Ktoś snusuje? Jakie marki polecacie?
ogólnie pamiętam temat sprzed 2-3 lat gdzie się z Czech ściągało przez pisanie maili itp. Teraz obecnie serio dostać można wszędzie.
Co do moich opinii na snusa, palę od w sumie niedawna, pierwszy mój kontakt z nikotyną to był ze snusem po tripie w Norwegii.
Pamiętam jak na poczaktu mięczak sie wrzucało po 1 na dziąsło. A później lajtowo, piwsko, 2 do mordki i helikopter.
Ogólnie to nie dla każdego, bo jest jakiś odruch wymiotny, ale do spróbowania jak najbardziej. koszt paczuszki tego EPOK 20 szt jak fajek w Polsce.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.