Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5207 / 929 / 0
Nie no ludzie, kokę rozumiem wcierać w dziąsła ale kryształ to sobie nie wyobrażam i nawet mi to przez myśl nie przeszło jak po wciągnięciu kreski został jakiś osad na blacie to go wycierałem ręką a nie wcieralem w dziąsła xd
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 69 / 10 / 0
Ketony najoptymalniej aplikować sniffem moim zdaniem z powodu szybkiego, mocnego wejścia co bardzo pasuje do profilu dopaminergików. Nie lubię długiego czasu ładowania przy zażyciu per oral, ale w przypadku zabetonowanego nosa nie ma innego wyjścia, kiedy ma się blokadę przed strzelaniem po kablach, czy wlewaniu doodbytniczo. Na przyszłość zadbaj lepiej o BHP podczas zabawy. Woda morska izotoniczna przed/po sniffie, aby po 10 min wysmarkać nosek. Na koniec idealnie jest jeszcze zrobić płukanie zatok irygatorem z apteki. Zaoszczędzisz sobie czasu spędzonego na regeneracji błony śluzowej.
  • 16 / / 0
Seerio? W dziąsła? Ja bombki wodą nie popiję, musi być sok, a do sniffa jakaś landrynka na spływ, bo nie wytrzymam. Poza tym nawet po sniffach zobaczcie jakie ogólnie gardło i język są poparzone (?), to co dopiero by się stało po wtarciu w dziąsła. Ktoś sobie wziął za bardzo do serca, że to "kokaina dla ubogich" ;)
A czy sniff czy oral - zdecydowanie oral. Lepsza faza, do tego dłuższa, nie niszczę nosa, a układ trawienny mam stalowy. No i można wziąć tyle ile trzeba/ ile się chce -a z nosem jak jest beton to już nie dociągniesz. Zresztą z moją aktualną tolerką to żaden normalny sniff mnie nie robi.
  • 26 / 5 / 0
Gdzieś po necie latało polskie zdjęcie jamy ustnej kolesia, któremu dziąsła obumarły i zęby się wysypały. Było podpisane "pacjent wcierał sobie mefedron w dziąsła pół roku". Nie wiem czy nawet nie tutaj je widziałem. To tak dla zastanowienia.

Boofing wydaje mi się jedyną sensowną drogą podania ketonów. W ogóle narkotyków. Btw. ładowanie chlorów w klamę to najbardziej bolesna metoda jaka istnieje. Nawet wsadzenie sobie kryształu w dupę nie boli. Nos jest chyba najbardziej wrażliwy na ich bólowe działanie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.