Roślina z rodzaju Nicotiana, jak również preparaty pochodzące z jej przeróbki.
Więcej informacji: Tytoń w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
goździki już dodawałem ale nie pali się przyjemnie - kawałki goździków strzelają a po spaleniu ma się język jak kołek ;)
  • 953 / 4 / 0
goździki zawsze strzelały i strzelać będą, ale aromat najlepszy :heart:
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 1472 / 26 / 0
Jak nie chcecie sami kombinować to jest wersja Djarumów z gozdzikami bodajże czarny kolor :-)
  • 222 / / 0
Chyba wszystkie djarumy są z goździkami, czy się mylę? Tak czy siak, wsadziłam 2 lata temu kilka djarumów wiśnowych do etui na okulary i ono, co prawda już lekko, ale nadal nimi pachnie ;x
Nie potrafiłabym palić smakowych papierosów. Kupiłam ostatnio pink elephanty, kij wie co to za smak ma, ale po paru dokupiłam normalne papierosy. To jest fajne okazyjnie.
Uwaga! Użytkownik tonieja jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.