Roślina z rodzaju Nicotiana, jak również preparaty pochodzące z jej przeróbki.
Więcej informacji: Tytoń w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
goździki już dodawałem ale nie pali się przyjemnie - kawałki goździków strzelają a po spaleniu ma się język jak kołek ;)
  • 953 / 4 / 0
goździki zawsze strzelały i strzelać będą, ale aromat najlepszy :heart:
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 1472 / 26 / 0
Jak nie chcecie sami kombinować to jest wersja Djarumów z gozdzikami bodajże czarny kolor :-)
  • 222 / / 0
Chyba wszystkie djarumy są z goździkami, czy się mylę? Tak czy siak, wsadziłam 2 lata temu kilka djarumów wiśnowych do etui na okulary i ono, co prawda już lekko, ale nadal nimi pachnie ;x
Nie potrafiłabym palić smakowych papierosów. Kupiłam ostatnio pink elephanty, kij wie co to za smak ma, ale po paru dokupiłam normalne papierosy. To jest fajne okazyjnie.
Uwaga! Użytkownik tonieja jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.