Roślina z rodzaju Nicotiana, jak również preparaty pochodzące z jej przeróbki.
Więcej informacji: Tytoń w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
goździki już dodawałem ale nie pali się przyjemnie - kawałki goździków strzelają a po spaleniu ma się język jak kołek ;)
  • 953 / 4 / 0
goździki zawsze strzelały i strzelać będą, ale aromat najlepszy :heart:
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 1472 / 26 / 0
Jak nie chcecie sami kombinować to jest wersja Djarumów z gozdzikami bodajże czarny kolor :-)
  • 222 / / 0
Chyba wszystkie djarumy są z goździkami, czy się mylę? Tak czy siak, wsadziłam 2 lata temu kilka djarumów wiśnowych do etui na okulary i ono, co prawda już lekko, ale nadal nimi pachnie ;x
Nie potrafiłabym palić smakowych papierosów. Kupiłam ostatnio pink elephanty, kij wie co to za smak ma, ale po paru dokupiłam normalne papierosy. To jest fajne okazyjnie.
Uwaga! Użytkownik tonieja jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.