Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 199 / 4 / 0
Siema. Ostatnio zjadłem 2,7g suszonych B+ i niemalże nic nie poczułem, możliwe ze było to spowodowane moim mikrodawkowaniem oraz tym, ze tydzien wczesniej zjadlem troche wiecej (jakies 7-9g w pol jeszcze wilgotnych) wiec moze jakas tolerka byla. No wlasnie ,"moze".
Niedługo znowu bede miał wolną chatę, wiec teraz z wyczyszczona tolerka chciałbym im dac druga szanse ale co jesli znowu bedzie lipa(bo np grzyby sa lipne). Moge wtedy wrzucic LSD i cieszyc sie tripem? Jesli tak to ile, calosc? Pol?
  • 3181 / 898 / 5
Ile tych grzybów będziesz jadł? Jak mocny jest ten kwas? Na pusty brzuch wrzucałeś?
Poprzednie tripy na pewno miały wpływ ale niewielki. 9g świeżych to niecały gram suchych, a mikrodawkowanie niewielki ma wpływ.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 199 / 4 / 0
06 czerwca 2020DelicSajko pisze:
Ile tych grzybów będziesz jadł? Jak mocny jest ten kwas? Na pusty brzuch wrzucałeś?
Poprzednie tripy na pewno miały wpływ ale niewielki. 9g świeżych to niecały gram suchych, a mikrodawkowanie niewielki ma wpływ.
I powiem Ci, ze po tym niecłym gramie miałem lepsze efekty niz potem po 2,7. Teraz planuje wycelowac w 3,5g. Na pusty zoladek brałem. LSD rzekomo ma 200ug
  • 472 / 288 / 0
Jak 3.5 nie klepnie to masz jakieś prawdziwki, a nie B+ :D.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.