najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Która sativa najlepsza do seksu?
  • 514 / 102 / 0
C'99 z Female Seeds, Durban z sensi Seeds.
  • 184 / 34 / 0
Mam pytanie do znawców i do tych bardziej obytych w temacie.
Która odmiana trawy (amnesia haze? ak47? indica? sativa?) jest najlepsza jeśli chodzi o śmiechy/chichy? Kiedy to działa tak, że z kumplami nie możecie się przestać smiać.
Kiedyś za młodu tak bywało, teraz rozkminy są cięższę?
A może to nie trawa, tylko jakaś odmiana haszu jest potrzebna? (choć wątpię, bo hasz chyba zawsze droższy był a za dzieciaka to jak najtaniej człek chciał).
  • 12601 / 2437 / 0
Ja na początku palenia miałem śmiechawkę praktycznie po każdym paleniu. Generalnie największe szanse są po jakiś sativach, ale mi zdarza się to też po indicach. Nie ma w tym żadnej reguły.
Moim zdaniem większą rolę odgrywają okoliczności. Jeśli jest wesołe towarzystwo, to szanse rosną.
  • 1443 / 75 / 0
Think Different (DP) - totalnie sativowy, mocno pobudzający, w większych ilościach psychodeliczny.
Niby automat, ale działanie bardzo "THCowe" i sativowe.

Też myślę podobnie jak przedmówca. Niby sativy bardziej, ale jednak magia pierwszych razów nie wróci.
LSD - Piękna i Bestia
  • 1443 / 75 / 0
Może ktoś się pokusi o stworzenie pliku online?
Wystarczyłaby tabelka z kolumnami: nazwa odmiany, breeder, działanie, ewentualnie dodatkowe informacje.
LSD - Piękna i Bestia
  • 51 / 7 / 0
Temat trochę martwy, ale mam nadzieję, że ktoś pomoże (i że dobry wątek!) :)
Jaka odmiana ma najlepsze działanie miorelaksacyjne/p-bólowe przy spastyce?
Niekoniecznie mocne działanie psychoaktywne, tylko fizyczne rozluźnienie
  • 12 / 3 / 0
30 kwietnia 2020p5 pisze:
Która sativa najlepsza do seksu?
Po wizycie w cannabis clubie na Teneryfie zdecydowanie polecam amnezję i moby dick, człowieka aż nosi kiedy wraca z laską do hotelu %-D Mega wzmocnione wszystkie zmysły i siada na postrzeganie rzeczywistości, to czego nie zauważałeś dotąd w partnerce, nagle budzi w tobie dzikie zainteresowanie. A tak poza tym masz straszną ochotę żeby uprawiać inne sporty. Mnie wzięło na nurkowanie i budowanie godzinami muru z głazów wokół naszego koca o.O Wbijasz do tego oceanu ze sprzętem do snorkelingu, fale cię przykrywają, raz wciągają do oceanu a raz tłuką o brzeg, a kiedy już przekorczysz najgorszą barierę to oglądasz sobie rybki i szukasz muszelek w tej zmąconej wodzie i czujesz się jak na innej planecie. Polecam serdecznie obie odmiany, jak i Puerto de la Cruz.
:liść: :grzybki: :bongo:
  • 10 / 3 / 0
Odmiana: cheese

Topa ma charakterystyczny zapach sera spleśniałego :D
Całą zimę smolczylem jak i całą zimę przespałem.
Najbardziej polecam po ciężkim dniu zapalić wieczorem do kolacji i odprężyć się.
Jednak jeśli chcesz przypalić do pracy to nie radzę bo będziesz stał w miejscu i zastanawiał się co miałeś wziąć,czy tam mało produktywny 😎
Pozdrawiam :liść:
  • 8103 / 909 / 0
11 maja 2020jezus_chytrus pisze:
Ja na początku palenia miałem śmiechawkę praktycznie po każdym paleniu.
Ta smiechawka występuję głównie na początkach palenia, później już pozostaje zwykłe zajebanie.Bazuje na własnych doświadczeniach i kumpli.Pamiętam pierwsze palenia to z byle czego się śmialiśmy a później magia minęła.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.