p4weu pisze:Wszystko z fajkowo.pl i wszystko jest tytoniem do skręcania :)
Ten w pudełku słyszałem że bardzo dobry, będę musiał kiedyś kupić. :D
Nie wiecie gdzie można dostać akcesoria papierosowe marki Swan?
Szczególnie interesują mnie kamienie do zapalniczek.
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Żałuję że u mnie nie ma jakiejś porządnej trafiki, właśnie z takimi tytoniami jak Hoggarth i mam do wyboru tylko drumy, turnery, red bulle, gówniane i nasączone chemią mac barreny oraz najlepsze z tego wszystkiego pueblo żółte i niebieskie.
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma a jak nie wiesz czego chcesz to masz czego nie chcesz.
Hoggartha możesz spokojnie kupić sobie onlinowo, gorąco polecam na pewno znajdziesz z googli. Co do akcesorii Swan są w dużym sklepie tabakowym polskim z końcówką .com
Hoggartha na spokojnie znajdziesz w internecie wystarczy że poszukasz z googli, a co do akcesoriów Swan to kupisz je w dużym znanym sklepie tabakowym z końcówką .com też polskim.
Double Cheryy
Double Vanilla
Exotic
Do tego bletki lukrecjowe ZigZag i jest kosa :)
Szkoda że szybko ucieka aromat trzymając nawet w samarce, w dniu otwarcia jak i dzień po jest bardzo OK, natomiast później co raz gorzej..
pale american spirit bardzo dobry, oczywiscie ocb bletki, :)
Z mocnych (zware shag, tych wędzonych) b. dobry jest Van Nelle - to chyba jedyny tytoń (obok Javanse Jongens), który po kilku latach palenia zwalił mnie z nóg i dzięki któremu mógłbym ograniczyć palenie do tych 4-5 fajek dziennie. Ale takich u nas nie ma chyba.
Z tych lżejszych, takich do kawy, spoko jest Casablanca i Red Bull pomarańczowy.
Bigaffe1990 pisze:zawsze mam tyton przy sobie jakby mi sie normalne fajki skonczyly
pale american spirit bardzo dobry, oczywiscie ocb bletki, :)
Szukam go ciągle i znaleźć nie mogę.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.