ODPOWIEDZ
  • 141 / 1 / 0
p4weu pisze:
Wszystko z fajkowo.pl i wszystko jest tytoniem do skręcania :)
To pozytywnie zostałem zdziwiony.
Ten w pudełku słyszałem że bardzo dobry, będę musiał kiedyś kupić. :D

Nie wiecie gdzie można dostać akcesoria papierosowe marki Swan?
Szczególnie interesują mnie kamienie do zapalniczek.
  • 2877 / 266 / 0
Gawith Hoggarth zdecydowanie najlepszy tytoń jaki jest, ale cena jest tez konkretna - 50 g 55 zł, ale warto.
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 141 / 1 / 0
Jakość jest w cenie.

Żałuję że u mnie nie ma jakiejś porządnej trafiki, właśnie z takimi tytoniami jak Hoggarth i mam do wyboru tylko drumy, turnery, red bulle, gówniane i nasączone chemią mac barreny oraz najlepsze z tego wszystkiego pueblo żółte i niebieskie.

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma a jak nie wiesz czego chcesz to masz czego nie chcesz.
  • 22 / 1 / 0
@Jerycho

Hoggartha możesz spokojnie kupić sobie onlinowo, gorąco polecam na pewno znajdziesz z googli. Co do akcesorii Swan są w dużym sklepie tabakowym polskim z końcówką .com
  • 22 / 1 / 0
@Jerycho

Hoggartha na spokojnie znajdziesz w internecie wystarczy że poszukasz z googli, a co do akcesoriów Swan to kupisz je w dużym znanym sklepie tabakowym z końcówką .com też polskim.
  • 32 / 1 / 0
Ja tam przejarałem większość MacBarenów, ale lubię smakowe fajki.
Double Cheryy
Double Vanilla
Exotic

Do tego bletki lukrecjowe ZigZag i jest kosa :)
Szkoda że szybko ucieka aromat trzymając nawet w samarce, w dniu otwarcia jak i dzień po jest bardzo OK, natomiast później co raz gorzej..
Uwaga! Użytkownik kdkhh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
zawsze mam tyton przy sobie jakby mi sie normalne fajki skonczyly

pale american spirit bardzo dobry, oczywiscie ocb bletki, :)
  • 173 / 13 / 0
Polecam pojechać choć ciut na zachód, tam nawet na stacjach mają tytonie o których nam się nie śniło ;D

Z mocnych (zware shag, tych wędzonych) b. dobry jest Van Nelle - to chyba jedyny tytoń (obok Javanse Jongens), który po kilku latach palenia zwalił mnie z nóg i dzięki któremu mógłbym ograniczyć palenie do tych 4-5 fajek dziennie. Ale takich u nas nie ma chyba.

Z tych lżejszych, takich do kawy, spoko jest Casablanca i Red Bull pomarańczowy.
  • 141 / 1 / 0
Bigaffe1990 pisze:
zawsze mam tyton przy sobie jakby mi sie normalne fajki skonczyly

pale american spirit bardzo dobry, oczywiscie ocb bletki, :)
Gdzie go dostałeś?

Szukam go ciągle i znaleźć nie mogę.
  • 447 / 50 / 0
Mieszkam za granica w polsce sie nie spotkalem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.