Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nie wiedzialem gdzie to walnac wiec napisalem w hydeparku;)

Probowal to ktos?:P Bo fajne wyglada i bym zrobil, chyba ze gownianie smakuje :)

http://mixthatdrink.com/skittles-vodka-tutorial/ - poradnik do zrobienia "skittlesowej" wodki:)
  • 70 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kubaz »
Jeszcze tego brakuje zeby ktos skittelsy segregował , szczrze watpie zeby ktos tu tego próbował . Zrób i napisz czy dobre . Bo wygląda naprawde kuszaco . Byc moze jakies info znajdziesz w komentarzach do tego tutorialu .
Uwaga! Użytkownik kubaz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diesel »
Kac po tym pewnie syty hehe
<rzygi>
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"
                                                                      Dr. Johnson
  • 2179 / 30 / 0
hmm ciekawe ciekawe trzeba bedzie kiedys zrobić
Hidden mefedron User
  • 3854 / 313 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Wygląda fajnie, ale mam przeczucie tak jak diesel, że na kacu, jak i podczas libacji, operacja 'złoty wyziew' murowana :gun: .
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
i co próbował ktoś tego w końcu bo nie wiem czy marnować wódke i skittlesy :-p
  • 381 / 5 / 0
Bądź pionierem.Kusząca opcja na melanż.
  • 2775 / 39 / 0
Ja kilka lat temu robiłem coś podobnego na bazie malinowych landrynek i kukułek. Z landrynkami wyszło dużo lepiej niż z kukułkami, jednakże obydwie wersje były o niebo smaczniejsze od skurwiałego spirolu jaki przyszło mi pić ;]
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
Mam kuzyna, który w akademiku z kumplami miał sklepik z takimi wynalazkami. Załatwiali lewy spirytus i robili różne takie cukierkowe wódki. Smakowało to nie powiem, całkiem przyzwoicie, ale po wypiciu znacznej ilości, a wiadomo student nie wypije kilku kieliszków dla smaku, niemiłosiernie napierdalała głowa.

Jedynym sensownym wynalazkiem na bazie spirytusu okazała się mieszanka wody Żywiec(R) ze spirytusem. Osobiście piłem na bazie jabłkowej i cytrynowej, ale podejrzewam że truskawkowa też powinna dać radę.

Produkcja polegała na tym, że do wielkiego szklanego słoja na litr spirytusu wlewali półtora litra wody smakowej Żywiec. Tak powstała mikstura leżała w ciemnym pomieszczeniu przez co najmniej tydzień, po czym była rozlewana do mniejszych butelek. Jak na rozrabiany spirytus smakowało to naprawdę wybornie, a i kac nie był jakiś specjalnie wielki.

Wiele zależy też jakiego spirytusu użyjemy, bo z takie z żółtą nakrętką, wątpliwego pochodzenia nie zrobimy Wyborowej ;-)

Może znowu nie do końca na temat, ale taki bez akcyzowy spirytus z żółtą nakrętką najlepiej nadaje się na drinki z sokiem pomidorowym i tabasco. Przynajmniej w moim przypadku, niezależnie ile wypiję to i tak na drugi dzień kaca albo nie mam, albo jest minimalny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.