twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Co sie dzieje moim roslinką ....? dlaczego żólkną eh...? są pod dwoma MH 400wat temp w boksie w granicah 25*C a 30*C .....

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 29 lutego 2008 przez m1ody44, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 164 / 1 / 0
A gdy już byłem duży postanowiłem mury burzyć
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
  • 160 / 1 / 0
a jakiej ziemi uzyłes?
i czy nawozisz i czym?

Moim zdaniem jakis niedobór, poszukaj w diagnostyce
Bądźmy realistami żądajmy niemożliwego
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Borys »
Miałem to samo, dolne liście właśnie tak wyglądały. U mnie to prawie na pewno była zła wentylacja.
I mijając kiści liści zapuszczam się do iści tajemnego świata...
  • 3523 / 54 / 0
Czesć młody . Jak jest odległość lampy od krzaczorów ? Podlewaj dopiero jak ziemia się zrobi lekko sucha z dodatkiem naturalnego nawozu na weg. Pozdro
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 422 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
Może to być skutek przelania, małej ilosci mikro- i makroelementów, zbyt duża temperatura (ale to raczej nie), lub zła wentylacja. Posprawdzaj wszystko. pozdro :)
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
A dla mnie jest to zwykłe przelewanie może nie zwykłe tylko obfite. Jak czesto podlewasz.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 3523 / 54 / 0
Jestem przekonany, że to czempion wysikał się do doniczek w ramach odwetu na wszystkich ćpunach.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: m1ody44 »
uzywam nawozów GHE (te z hemp-a 3 radzaje 1.mikro elementy 2.fosforowo-potaowy 3. azotowy) ... daje bardzo male dawki, bo to dopiero 3 tydzien weg, ziemi uzywalem zwyklem uniwersalnej z dodatkiem perlitu, temp. waha sie w 25-35 *C a szczyty od lamp są okolo 30-45 cm

jutro sprawdze PH ziemi
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.