ODPOWIEDZ
  • 363 / 51 / 0
Jesli interesuje Cie wlasne Cialo to w czym problem? Mozesz sie pobawic sama ze sobą... a partner na pewno z checia dołączy lub popatrzy. Ja lubie patrzeć jak partnerka sie sama ze soba zabawia, :)

Po chwili wraca chec na wspolna zabawe.
Cogito ergo sum
  • 67 / 23 / 0
Może peptydy - kisspeptyna jest teraz w każdym sklepie online z peptydami. A co to jest kisspeptyna ? wrzucam cytat z doz.pl
Leczenie niskiego libido za pomocą kisspeptyny
Szacuje się, że zaburzenia pożądania seksualnego dotyczą nawet około 30% kobiet i 15% mężczyzn w wieku rozrodczym. Przyczyny obniżonego libido mogą być różne, odmienne będą też metody leczenia. Według nowych badań klinicznych przeprowadzonych przez naukowców z Imperial College London i Imperial College Healthcare NHS Trust, osoby z niskim popędem seksualnym mogą odnieść korzyści ze stosowania zastrzyków z kisspeptyną. Dowiedziono, że hormon ten zwiększa reakcję na bodźce seksualne u obu płci.

Badania objęły 32 kobiety (o średniej wieku 29,2 lat) oraz 32 mężczyzn (ze średnią wieku 37,9 lat), którzy zauważyli u siebie obniżone libido i byli zaniepokojeni tym faktem. U uczestników wykonano rezonans magnetyczny mózgu, a także badania krwi i testy behawioralne. Okazało się, że podawanie kisspeptyny moduluje przetwarzanie pociągu seksualnego u mężczyzn z hipoaktywnym zaburzeniem pożądania seksualnego (HSDD), z towarzyszącym wzrostem obrzmienia prącia i obniżonymi behawioralnymi wskaźnikami pożądania seksualnego. Również u pań dostrzeżono pozytywne zmiany w aktywności na bodźce erotyczne, kobiety zgłaszały też, że czują się bardziej atrakcyjne po przyjęciu hormonu.
  • 2 / / 0
17 czerwca 2024D4RKJOY pisze:
Też do seksu polecam 2cb ale nie więcej niż 20mg.. przy większej dawce też można ale trudniej bo psychodele wchodzą 😂
Nie testowałem jeszcze 2cb, i jestem ciekaw czy to jest choć troche zbliżone do emki? Do tej pory nie udało mi sie znaleść czegoś zastępczego dla MDMA, probowałem mefedron kilka razy, bo czytałem tutaj ze jest mega ochota na seks i euforia, ale na mnie to wcale tak nie zadziałalo, moze slaby towar po prostu. Ale głownie wlasnie szukam czegoś co da podobny efekt do emki tzn taka lekkość i fajne rozlanie.
  • 363 / 51 / 0
@jank3v Czy zbliżone? Hmm inne. Dotyk jest o wiele przyjemniejszy, nie masz kłopotów z dojściem. Zaa dawnych czasów był wydawany jako lek do tych spraw. Nie bez powodów. Nie mniej trzeba uważać z dawkami bo jak przesadzisz to zamiast seksu będzie pokaz fantazji w głowie XD
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.