Ciekawi mnie opinia o tym preparacie reszty userow. Jak dla mnie very good.
Jakies mieliscie dziwne skutki uboczne?
[quote="podstawowe informacje z ulotki Preparatu Asentra"]
Asentra®
Sertralinum
tabletki powlekane 50 mg
tabletki powlekane 100 mg
Skład]
Ulotka Preparatu Asentra
Streszczenie artykulu na temat dzialania sertraliny, pelna wersja po zalogowaniu
Wikipedia o Sertralinie
Powód: Zmiana nazwy topicu.
Dziala bardzo dobrze owszem :) tylko trzeba stosowac conajmniej 2 tygodnie.
Z ubocznych działań to opóźniony wytrysk (partnerka zadowolona), nasilone pocenie się i drżenie szczęki. No i częstsze ziewanie.
Kocham sertralinę!
Tylko pojebana sprawa ze snami, gdzies byl watek o tym i tam opisalem to. Ale w sumie to tylko ciekawy efekt, z checia bym to powtorzyl, wysylajcie.
Warto pomagać.
jak by wygladala interakcja tych dwoch srodkow? i czy moge spokojnie pic i niejebne na glebe w polowie picia piwa? :D
w ulotce pisze ze:
ulotka preparatu Asentra pisze: Sok grejpfrutowy może zwiększać stężenia sertraliny w osoczu.
Nie zaleca się picia alkoholu w czasie stosowania sertraliny.
Piłem wiele razy do sertraliny (kilka piw, szampany, wino, wódkę też). Ogólnie nie jest to niebezpieczne, ale sertralina + alkohol = duuuża pewność siebie i można odwalać naprawdę niezłe głupoty.
bo ja tak kurwa mysle zeby sie napic bo dawno niepilem. Druga rzecz ktorej sie boje to to ze powroci atak, zaburzenia swiadomki etc. co o tym myslisz "Brauniarzu" ?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki
Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.
Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki
O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.
Zapalił skręta na poczekalni Komendy Policji. Skończył w areszcie
Szczycieńscy policjanci zatrzymali mieszkańca Szczytna, który przyszedł do komendy, żeby wyjaśnić wątpliwości związane ze wcześniejszą interwencją z jego udziałem. Czekając na funkcjonariuszy w poczekalni wyciągnął i podpalił skręta, co nie uszło uwadze policjantów.