Ciekawi mnie opinia o tym preparacie reszty userow. Jak dla mnie very good.
Jakies mieliscie dziwne skutki uboczne?
[quote="podstawowe informacje z ulotki Preparatu Asentra"]
Asentra®
Sertralinum
tabletki powlekane 50 mg
tabletki powlekane 100 mg
Skład]
Ulotka Preparatu Asentra
Streszczenie artykulu na temat dzialania sertraliny, pelna wersja po zalogowaniu
Wikipedia o Sertralinie
Powód: Zmiana nazwy topicu.
Dziala bardzo dobrze owszem :) tylko trzeba stosowac conajmniej 2 tygodnie.
Z ubocznych działań to opóźniony wytrysk (partnerka zadowolona), nasilone pocenie się i drżenie szczęki. No i częstsze ziewanie.
Kocham sertralinę!
Tylko pojebana sprawa ze snami, gdzies byl watek o tym i tam opisalem to. Ale w sumie to tylko ciekawy efekt, z checia bym to powtorzyl, wysylajcie.
Warto pomagać.
jak by wygladala interakcja tych dwoch srodkow? i czy moge spokojnie pic i niejebne na glebe w polowie picia piwa? :D
w ulotce pisze ze:
ulotka preparatu Asentra pisze: Sok grejpfrutowy może zwiększać stężenia sertraliny w osoczu.
Nie zaleca się picia alkoholu w czasie stosowania sertraliny.
Piłem wiele razy do sertraliny (kilka piw, szampany, wino, wódkę też). Ogólnie nie jest to niebezpieczne, ale sertralina + alkohol = duuuża pewność siebie i można odwalać naprawdę niezłe głupoty.
bo ja tak kurwa mysle zeby sie napic bo dawno niepilem. Druga rzecz ktorej sie boje to to ze powroci atak, zaburzenia swiadomki etc. co o tym myslisz "Brauniarzu" ?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.