Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
361
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
329
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
193
19%

Liczba głosów: 1012

ODPOWIEDZ
  • 207 / 13 / 0
kurwa moze wogole FDA to banda gejii na legalnym haremie i sie im popierdolilo ... moze sertralina leczy grzybice cipy , tak to by wyjasnilo wogole sprawe brac SSRI potem odstawic hm
  • 909 / 19 / 0
U mnie strasznie pochrzaniło się po odstawieniu sertraliny. To nie tylko moje odczucie - kiedy słucham osób, które mówią mi, kiedy się zepsułam każda z nich wymienia okres, w którym odstawiłam leki i przyjęłam w instalację zanieczyszczenia z mety.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2011 przez gynoid, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / / 0
ja jadlem przez jakis czas te jebane dopalacze i inne rzeczy wtedy sie wszystko zaczelo jakies leki stres sory duzy stres jakies dziwne fazy psychiczne oczy czerwone podsinaczone az wybralem sie wkoncu do lekarza a i mialem jeszcze drgania w miesniach no i poszlem do niego i przypisal mi sertraline biore drugi tydzien i czuje sie troche lepiej ale pod jej wplywem leki sa wieksze zastanawiam sie czy po odstawieniu poczuje sie lepiej biorac pod uwage ze bylo to spowodowane jeba.... dopalaczami :wall: :wall:
  • 684 / 9 / 0
Gynoid a co sie dokladnie pochrzanilo?
  • 641 / 16 / 0
chru pisze:

jak to na chwile? dzialanie utrzyma sie dosc dlugo po zaprzestaniu brania
Jakie działanie? Chyba że masz na myśli, że "niedziałanie" utrzyma się dość długo po zaprzestaniu brania... :-D
  • 6 / / 0
mam kilka pytan prosze o pomoc
number one czy to normalne ze podczasz kuracj ma sie takie zamulone oczy i podkrazone zmeczone
2 po jakim czasie po przestaniu kuracj serta zaczyna tak naprawde dzialac
3 ile potrzeba czasu kuracj aby czuc efekt
i czy po trzech tygodniach brania morzna tak po prostu zucic ja czy trzeba zrobic to stopniowo
prosze o pomoc sprawdzonych uzytkownikuw ^_^ :-D
  • 5 / / 0
mam pytanie, bralem zoloft pol roku wszystko dzialalo dobrze. mam 3 miesiace przerwy w braniu i mysle nad zarzuceniem rekreacyjnym jednorazowo 200mg. jak zadziala? probowal ktos?
  • 641 / 16 / 0
Antydepresanty nie są do ćpania ALE sertralina to już wogóle nie posiada żadnego efektu rekreacyjnego (w przeciwieństwie choćby do fluoksetyny itp).
  • 909 / 19 / 0
anonimowy_uzytkownik pisze:
Gynoid a co sie dokladnie pochrzanilo?
Głównie pojawiły się straszliwe paranoje i zapętlenie na pewnych problemach (a jak się dużo pali, to ma się problemy z pamięcią i te same tematy przerabia się milion razy - dlatego terapeutka poznała, że coś jest nie tak, że nie idziemy do przodu tylko cały czas wracamy do "przerobionych" dyskusji). I smutek, beznadzieja.
Poza tym ciężko mi powiedzieć co jeszcze, bo cały czas w tym siedzę. Po kwasie zawsze jest natychmiastowa, kilkudniowa poprawa (chyba, że zażyję coś niemądrego), ale niestety wracam do tych samych schematów i lęku.
  • 6 / / 0
czy ktos odp na muj post u gury prosze o pomoc
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.