Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 338 / 2 / 0
czy jak biore sele teraz 2,5mg/d to moge zarzucic sobie M1 ? czy musze pare dni przerwy zrobic od sele i dawkowanie standardowe ?
  • 2497 / 49 / 0
ja na selegilinie(10mg/d) wrzucalem MDMA i mefedron i bylo tylko lepiej, wiec metylon tez nie powinien sprawiac problemow.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 338 / 2 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
ja na selegilinie(10mg/d) wrzucalem mdma i mefedron i bylo tylko lepiej, wiec metylon tez nie powinien sprawiac problemow.
a dawki takie same, czy odpowiednio zmniejszales ?
  • 2497 / 49 / 0
MDMA bylo 150mg, ale podzielilem na pol i druga dawke wrzucilem po 40 minutach. mefedron ok 120mg na kazdy raz.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 3 / 0
moze komus sie chce napisac zalozyc watek - co mozna rekreacyjnie na iMAO jak selegeline moclobemide probuje cos wyczytac z tego watq ale wiecej niz polowa to smieci :(
  • 2497 / 49 / 0
Ale selegilina to maoi typu b, a moklobemid jest typu a, i przeciwwskazania sa zupelnie rozne. Na selegilinie mozesz cpac wszystko(albo prawie, ja nie lacze selegiliny tylko z DXM)(jesli nie przekraczasz dawki 10mg sele na dobe) i to nawet moze na zdrowie ci wyjsc, a z moklobemidem nie wolno laczyc substancji uwalniajacych serotonine, albo noradrenaline(Chyba, ze dawke sie bardzo bardzo zmniejszy). Moklobemidu nie mozna laczyc z DXM, co do selegiliny nie mam ojecia w tym przypadku.
  • 286 / 3 / 0
mao a mao b lubi chyba albo i nie :D ale z tym nie mozna to sranie w banie panie janie co nie mozna dawawalem moklobemide + DXM + trama i ssri i tego selegelina nawet dodalem w fantazji uniesieniu i nawet ZS nie idzie dostac ;( (joke) nie wspomne majki i duzej ilosci ZABRONIONEGO piwa

ale nie tak powaznie jestm wjebany w sertraline jak sam jan swiadomosc
takie mam pizgi we lbie jak to probuje odstawic bez trzymanki ze heya normalnie qrwa smiesznie ale wcale nie fajnieka
jedynie ujebac sie sie czyms konkretnym rada ... taka ale nie chce mi sie nawet z domu ruszyc dupska

Uwaga! Miks niebezpieczny dla zdrowia i życia. misspill
  • 2497 / 49 / 0
Ty akurat nie miales problemu, ktos inny moglby wyladiowac w szpitalu ;)
Poza tym to kwestia tez dawki.
Jak nie wierzysz w zespol serotoninowy, to wrzuc MDMA na moklobemidzie, a nie jakies podpierduchy, bo DXM, tramal, czy ssri bardzo nieznacznie podnosza poziom serotoniny(juz zwlaszcza tramal), w sumie to DXM na zjezdzie najmocniej go podnosi, w Tramalu w ogole tego nie odczulem, a ssri sa do dupy, wiec nie wiem, jak to jest w ich przypadku. MDMA, dude, to uwalnia serotonine ;)
I teraz zjedz MDMA z selegilina, a nastepnym razem z moklo, to zobaczysz czym rozni sie inhhibitor MAO typu B od typu A ;)
  • 286 / 3 / 0
napierdalam te sertraline juz 100 lat i jeszcze 200 i Ci powiem ze watpie ze MDMA nawet na moklo by zadzialala ... raz mialem przerwe 4-5 miesiecy kiedy wdupialem moklo i po tym okresie zarzucilem MDMA i tylko chujowo sie poczulem tak wiec ciekawe jak to by sie skonczylo ale az taki chojrak to nie bede zeby probowac szukac ZS i drogi na tamten swiat :) (tam na koncu dodalem joke=zart) :-D
  • 1444 / 10 / 0
Czy Wam serio nie przestaje dzialac sele jak mieszacie z dragami dopaminowymi :scared: ?? Jak sie miesza slaby stymulant z silnym to ten slaby przestanie dzialac - to logiczne. Darowalbym sobie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.