ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
@Palkrolik aż poczulam twojego wkurwa. Jak tak zrobisz pewnie będziesz miał bardziej prz***ne, ale rozumiem że by się chciało. Ja powiedziałam, że powiem dwa zdania na pogrzebie, coś mnie podkusiło w emocjach. Będzie z 200 osob. Mam ochotę powiedzieć wracaj tu k@a ogarniać ten syf. Albo, moim najlepszym wspólnym wspomnieniem jest jak wyciągaliśmy razem krysztala w kiblu w klubie a potem wytluklismy twojemu kumplowi kieliszki bzykajac się na stole. Swietojebliwa rodzinka by zeszła. Nie powiem tego niestety, powiem jakiegoś bulshita
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2024 przez Crystelle, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 720 / 100 / 0
@Crystelle
Oby nie samobjstwo...
Jeszcze mozna troche po rozurwiac zycie tym ktoych sie nie kocha.
Ostatnio mialem taka rozkimine co by nie zajebac sadaiada nozem, typek w moim wieku ale tak chuja nie lubie ze chetnie bym mu mlotkiem rozkurwil leb.
Troche jego dzieci mnie trzymaja a troche 'zdrowy rozsadek', ale jak mnie naprawde wkurwi przypierdalaniem sie do mnie to sie nie zawacham I pojde siedziec.
Bede mial detox, terapie, lekrarza a ja bedzie zle to Sam sie wyhusitam.
Jebie mnie to wszysto....
Pieniadze, zakupy,
Jeszcze kuratorkanprzed chwila dzwonila do mnie ze nie bylem na programie korekcyjno-edykacyjnym.
Mialem kaca.
Powiedzialem jej ze niech robi co do niej nalezy I co jest w jej kompetencjach.
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 34 / 5 / 0
OT
Mam ochotę napisać ostrzej, ale się powstrzymam. Radzę Ci jak najszybciej udaj się do ośrodka na leczenie jak masz takie ataki agresji.
Współczuję twoim sąsiadom, bo na pewno niezłe komedie tam wyprawiasz.
  • 1 / / 0
Dla mnie najgorsze jest to, że mimo wszystko byłam względnie normalna, względnie. Tz żyłam dość normalnie mimo skłonności do używek i hardcorowych imprez. Chyba oszukiwałam sama siebie. Teraz czuję po prostu że mi odpierdoli a już najgorzej jak jestem w domu, czyli k@a przez 90% czasu

scalono - nv13

@freezin9moon byłam u psychologa, masz rację psychiatra lepszy, chociaż coś wypisuje. Popierdolił, że to nie moja wina i że dobrze zrobiłam z różnymi sprawami i tyle. W sumie co miał powiedzieć. Ale mogłam to 180 zł spożytkować na powiększanie apteczki:p wyznaczyłam sobie date, do której muszę zdecydować czy dam radę skończyć wegetację czy nie. Oczywiście u psychologa gryzlam się w język w tym temacie. Generalnie miał rację z tym co mi mówił, tyle że to w żaden sposób nie zwiększa mojej chęci do życia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!

Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.

Zwierzęta spożywają alkohol częściej, niż nam się wydaje

Spożycie alkoholu wśród zwierząt jest bardziej rozpowszechnione, niż sądzimy – uważają naukowcy w University of Exeter, University of Calgary i College of Central Florida. Przypominają oni, że etanol jest obecny niemal w każdym ekosystemie, należy więc przyjąć, że prawdopodobnie jest regularnie spożywany przez większość zwierząt odżywiających się owocami i nektarem. Swoje wnioski uczeni opublikowali na łamach pisma Trends in Ecology & Evolution.

Majordomus premiera Francji skazany na rok więzienia za handel narkotykami

26-letni główny lokaj Matignon, czyli siedziby premiera Francji, oficjalnie przebywa na zwolnieniu lekarskim. W rzeczywistości został aresztowany w czwartkowy wieczór 7 listopada w trakcie handlu kokainą.