Oby nie samobjstwo...
Jeszcze mozna troche po rozurwiac zycie tym ktoych sie nie kocha.
Ostatnio mialem taka rozkimine co by nie zajebac sadaiada nozem, typek w moim wieku ale tak chuja nie lubie ze chetnie bym mu mlotkiem rozkurwil leb.
Troche jego dzieci mnie trzymaja a troche 'zdrowy rozsadek', ale jak mnie naprawde wkurwi przypierdalaniem sie do mnie to sie nie zawacham I pojde siedziec.
Bede mial detox, terapie, lekrarza a ja bedzie zle to Sam sie wyhusitam.
Jebie mnie to wszysto....
Pieniadze, zakupy,
Jeszcze kuratorkanprzed chwila dzwonila do mnie ze nie bylem na programie korekcyjno-edykacyjnym.
Mialem kaca.
Powiedzialem jej ze niech robi co do niej nalezy I co jest w jej kompetencjach.
Mam ochotę napisać ostrzej, ale się powstrzymam. Radzę Ci jak najszybciej udaj się do ośrodka na leczenie jak masz takie ataki agresji.
Współczuję twoim sąsiadom, bo na pewno niezłe komedie tam wyprawiasz.
scalono - nv13
@freezin9moon byłam u psychologa, masz rację psychiatra lepszy, chociaż coś wypisuje. Popierdolił, że to nie moja wina i że dobrze zrobiłam z różnymi sprawami i tyle. W sumie co miał powiedzieć. Ale mogłam to 180 zł spożytkować na powiększanie apteczki:p wyznaczyłam sobie date, do której muszę zdecydować czy dam radę skończyć wegetację czy nie. Oczywiście u psychologa gryzlam się w język w tym temacie. Generalnie miał rację z tym co mi mówił, tyle że to w żaden sposób nie zwiększa mojej chęci do życia.
Nie mam żadnego doświadczenia z psychodelikami. Ja to bardziej kryształy, MDMA, czasem zioło choć ostatnio wcale to ostatnie bo nie lubie. Tabletki jak mam od psychiatry też czasem zarlam za dużo. Ale to raczej były incydentalne kwestie. Nie ćpałam na codzien. Albo dla zabawy na imprezach albo z nudow. Psychodeliki-Rozważam to. Bo w sumie i tak mam bad tripa 24 na dobę od kilku tygodni to raczej gorzej nie będzie. Ale tez potrzebuje kogoś z wolna chata i kto by mnie popilnowal. Zastanawiam się. Najbardziej bym chciała sama umrzeć, ale nie spanie, żarcie benzo i jaranie paczki na dzień jakoś na razie nie podziałały. To pisze już bardziej dla żartu, wiem że tak ciężko pierdolnąć. Efektem jest bolący brzuch i gardło
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Terapia psylocybiną jako wsparcie w leczeniu jadłowstrętu psychicznego – pierwsze wyniki przełomowe
W przełomowym badaniu naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego (UCSD) przedstawili analizę i szczegóły badania opublikowanego w Nature Medicine, które ukazało wpływ terapii psylocybiną na osoby z jadłowstrętem psychicznym. W nowym artykule przeglądowym opublikowanym w czasopiśmie Psychedelics autorzy pierwotnego badania oferują „szczegółowy wgląd w wyniki, opierając się na danych jakościowych z półustrukturyzowanych wywiadów, szerokich opinii i rozmów z uczestnikami oraz ich subiektywnych interpretacjach wzorców danych.” Ten przegląd ujawnia zarówno obiecujące wyniki, jak i istotne ograniczenia, które mogą kształtować przyszłe podejścia terapeutyczne.
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną
Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.
Pierwszy krok do legalizacji marihuany? Posłowie koalicji powołali zespół w Sejmie
Ryszard Petru i Klaudia Jachira pokierują specjalnym zespołem, który zajmie się depenalizacją posiadania niewielkich ilości konopi – dowiedziała się „Rzeczpospolita”. O swoich planach informują póki co oszczędnie.