Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3129 / 26 / 0
Ja tam nigdy nie miałem czasu, żeby to polubić lub znielubić.
High, how are you?
  • 2244 / 23 / 0
Jak się "wkręcisz", to polubisz. Zależy czego szukasz.
  • 3 / / 0
Czesc

Dopiero co poznaję szałwię i chciałbym zadać pytanko związane z ekstraktem.
Jako ze prawie każdy chce się upewnić co i jak przed pierwszą podróżą z szałwią ja też chcę.
A więc jaka jest rożnica pomiędzy salvia Divinorum Extract x10 a salvia Divinorum Organic Extract x10?
Szukałem jakiś informacji na ten temat ale nic nie znalazłem, dlatego pytam na tym forum.
I jako ze nie chciałem zakladać nowego tematu i zaśmiecać forum jednym pytankiem :-D
  • 585 / 3 / 0
nie jest to przyjemne- ale co zrobić?
salvia nie jest zabawka więc nie oczekujmy od niej że zawsze będzie głaskać po głowce i mówić czułe słówka
przyjąć ją taka jaką jest- tak sądze
ale koniec końców- no nie lubie tego uczucia
kilkakrotnie zarzuciłem DXM jako tło pod silne extraktu żeby nie skakac od razu do glebokiej wody
mozna dostac szoku termalnego %-D
  • 1098 / 6 / 0
Zniecheca mnie to do kolejnych podrozy z salvia :kotz:

Niby nie jest jakies nieprzyjemne, niepokojace czy pelne strachu... Jest poprostu bardzo "niekomfortowe". Ciezko mi nawet powiedziec za co tego nie lubie, bo nie ma na to slowa, ale kazdy powinien wiedziec o co chodzi ;-)

Tak wogole pomoglby mi ktos zinterpretowac tripa?? Lub naprowadzic na odpowiednia droge. Opisac tutaj?
  • 2244 / 23 / 0
Jasne. Use the Force.
  • 199 / / 0
magus pisze:
Czesc

Dopiero co poznaję szałwię i chciałbym zadać pytanko związane z ekstraktem.
Jako ze prawie każdy chce się upewnić co i jak przed pierwszą podróżą z szałwią ja też chcę.
A więc jaka jest rożnica pomiędzy Salvia Divinorum Extract x10 a Salvia Divinorum Organic Extract x10?
Szukałem jakiś informacji na ten temat ale nic nie znalazłem, dlatego pytam na tym forum.
I jako ze nie chciałem zakladać nowego tematu i zaśmiecać forum jednym pytankiem :-D
Nie ma różnicy jakościowej, jest różnica marketingowo/cenowa...
Moim zdaniem oczywiście.
  • 1098 / 6 / 0
Jak to nie ma roznicy miedzy Organic a Standardized?? :scared:
Jest i to bardzo znaczaca.
  • 490 / 3 / 0
moor1992 pisze:
Jak to nie ma roznicy miedzy Organic a Standardized?? :scared:
Jest i to bardzo znaczaca.
gdzie masz powiedziane, że standaryzowany?
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 2244 / 23 / 0
To opisz nam, jaka. Potem coś dodam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.