Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 589 / 1 / 0
Tyle to wiem, że w jednym celu, tylko ta szałwia ujawnia swoje działanie lepiej, kiedy stosuje się ją nieco mniej inwazyjnie, tak jak to się tutaj robi, ze wszystkim.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Ja używam jako kadzidło, zapach ma naprawde ciekawy. Ostatnio zaś używałem do oczyszczania domu bo miałem konflikt z pewnych duchem. Kupiłem też niedawno nasiona w celu uprawy ale póki co nie kiełkują.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 589 / 1 / 0
A jak żeś posiał?
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
No apropo siania to nigdzie żadnej wzmianki nie widziałem, więc na czuja. Niezbyt głęboko, a ni niezbyt płytko, ot tak mniej wiecej

Breslau jest niemieckie!
  • 589 / 1 / 0
Płytko w bardzo piaszczystym podłożu, podlewać raz dziennie, czas pojawienia się roślin - około 14 dni.
  • 1519 / 20 / 0
podlewane codziennie ale podłoże to ziemia uniwersalna.. zobaczymy jak to wszystko pójdzie..

Breslau jest niemieckie!
  • 589 / 1 / 0
Nie zobaczymy, Ty zobaczysz. Następnym razem, jakby nie poszło, daj więcej piasku.
  • 1519 / 20 / 0
No dziś gdy wszedłem do domu spotkałem 6 kiełków których wieczorem jeszcze nie było, naaaaaaajs ;)

Breslau jest niemieckie!
  • 589 / 1 / 0
Rozumiem, że wiesz jak dalej z tym postępować. Zdrowych roślin!
  • 1 / / 0
moim zdaniem doskonale się łącze z mj, jeśli chcecie to opisze co się działo, tylko zbiorę nieco myśli, bo jeszcze czuje szmer...
Uwaga! Użytkownik filosofem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.