Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1305 / 162 / 0
Witam co byscie wzieli przed rozprawa sądowa Ja myslalem o 1.5mg alprazolamu na wyciszenie

Dexiuu pomóż tramal skraca czas działania benzo ? Bo któreś pisał ze tak i mam mętlik w glowie
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 524 / 0
1mg alpry
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 980 / 83 / 0
4mg klona
  • 1928 / 191 / 0
Zależy od tolerki.
Take DXM and Be Happy
  • 1305 / 162 / 0
Dsizes dopiero zwróciłem uwagę że t2m jest 15mg alpruY
Wezmę akineton klon 2mgo i 1,5mg sądy i włączają wspomnienia tak teraz myślę ze mogw wziąć rano 450mg myślę ze uzna na H . A .D i mnie odpuści alpre pod jezyk 1.5g wystarczy żeby zatrzymać leki
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12509 / 2426 / 0
kwasa
Spoiler:
  • 1305 / 162 / 0
Dzięki Jezu za podsuniencie zjem 2mg klona i 2mg alpry Tramalu dam 300 i będę miał gadanego hehe

Tramal wrzucę rano 2mg klona w autobusie też a alpre 2 mg przed rozprawą 20min :-) i będzie git
Ja wiem jaką mam tolerke dawki takie dałem żeby myśleć o trampku
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.