Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1305 / 162 / 0
Witam co byscie wzieli przed rozprawa sądowa Ja myslalem o 1.5mg alprazolamu na wyciszenie

Dexiuu pomóż tramal skraca czas działania benzo ? Bo któreś pisał ze tak i mam mętlik w glowie
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 528 / 0
1mg alpry
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 981 / 84 / 0
4mg klona
  • 1983 / 210 / 0
Zależy od tolerki.
Take DXM and Be Happy
  • 1305 / 162 / 0
Dsizes dopiero zwróciłem uwagę że t2m jest 15mg alpruY
Wezmę akineton klon 2mgo i 1,5mg sądy i włączają wspomnienia tak teraz myślę ze mogw wziąć rano 450mg myślę ze uzna na H . A .D i mnie odpuści alpre pod jezyk 1.5g wystarczy żeby zatrzymać leki
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12858 / 2510 / 0
kwasa
Spoiler:
  • 1305 / 162 / 0
Dzięki Jezu za podsuniencie zjem 2mg klona i 2mg alpry Tramalu dam 300 i będę miał gadanego hehe

Tramal wrzucę rano 2mg klona w autobusie też a alpre 2 mg przed rozprawą 20min :-) i będzie git
Ja wiem jaką mam tolerke dawki takie dałem żeby myśleć o trampku
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.