Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Witam. Zastanawia mnie dziwna sytuacja jaką jest to ze kiedy pije rzadko tj co dwa trzy tyg bawię się zajebiscie ile bym nie wypił to i tak wyglądam na trzezwego(ocena nie moja), dobrze mi się dupy bajeruje i ogólnie kontakty towarzyszkie są mega, ale jak już wpadnę w burzę to przy najebaniu język mi się plata, zataczam się zero ogaru co przekłada się ze się chujowo bawię na imprezie. A dziwi mnie to bo mój brat ile razy by się nie urznal pod rząd zawsze się bawi tak jak ja przy 1 dniu picia. Od czego to może zależeć?
  • 157 / 8 / 0
Czym jest wpadnięcie w burzę? Wypicie więcej niż 0.5l?
Każdy ma swoją granicę i przekroczenie jej u większości kończy się tak samo. Czego więc szukasz?
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5857 / 1212 / 43
alkohol ma to do siebie, że jego działanie jest zmienne wraz z dawką.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.