Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 81 / 10 / 0
18 maja 2021romannawspolnej pisze:
11 maja 2021ŚwietnyLogin pisze:
A ja sobie bimberku zrobiłem, filtrem węglowym pięknie oczyściłem, no i do tego esencja, jedna flaszeczka rum biały, druga "jamaica rum". Cola, lód i cytrynka i nie jeden rum sklepowy bym smakowo pokonał.
Jak się spisują te „estry” do zabarwiania bimbru, smak jest naprawdę ok? Bo to chyba sama chemia...
smakowo są Ok, tak pewnie sama chemia
  • 1066 / 158 / 0
Ja polecam drink "Rum Panch"

Captain Morgan czarny, plus swieżo wyciskany sok z mango, pomaranczy i brzoskwini i zamiast kostek lodu lód Ala calipo od Algidy owocowy.
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 81 / 10 / 0
^^ Captain Morgan - całkiem spoko
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.