4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 69 / 0
Czesc, mam pytanie czy jak bede trzymal szczelnie zamkniety, zamrozo y metkat w zamrazarce to czy rozlozy sie do pefki i efki? Jesli tak, to ile % metkata przetrwa? Myslalem o krystalizacji alr nie mam dostepu do kwasu solnego. Czy jak dobrze doczyszczr metkat (mniej nadmaganianu niz w przepisie + doczyszczanie przez dodanie 3 tabletek aspelanu z octem zeby caly nadmaganian przereagowal) to czy wszystko bedzie ok na starosc? Uzyje dwie paki, ma starczyc na 4 dniowy ciag. Po pol paki codziennie.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 171 / 28 / 0
Stawiam, że wszystko pójdzie jednego dnia XD
  • 1891 / 425 / 4
tylko krystalizacja kota spowoduje jego "dłuższe życie"... metkat rozpada się w przeciągu 2 godzin od powstania... można co prawda tę reakcję spowolnić ( chociażby bardzo niska temperaturą ) ale tak czy inaczej się rozpadnie...
DXM
  • 1610 / 55 / 0
Myśle że jakby metkata zamroźić mogłoby to sporo dać...

Chłód spowalnia każdą reakcję. Żadna reakcja nie zajdzie w temperaturze zera kelvinów, więc jakby dostatecznie schłodzić kota, to by mógł pożyć dość długo
  • 11 / 2 / 0
Mam takie pytanie. Ile kwasu solnego bezpośrednio po przefiltrowaniu na jedną paczkę ? Żeby był krystaliczny
  • 11 / 2 / 0
Zrobiłem metkat przy użyciu manganu ,octu i wody. Kiedy zrobiło się błoto przefiltrowałem a żeby go skrystalizować do postaci soli ile muszę użyć HCL kwasu solnego do 1 paczki sudafedu czy apselanu. Z góry dzięki za odpowiedź
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.