Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 368 / 109 / 0
Ja mam taki sposób że sypię na kartkę zgiętą w pół oraz z zagiętymi końcami by kulki nie wyleciały z niej ,a i tak przez kartkę zgniatam to crackerem do N2O , bez problemu i niebieskie i białe się kruszą
"Life pain always sexy"
  • 3455 / 555 / 2
Warto wyluzować metylofenidat jest mocniejszy od jego RC odpowiednika etylofenidatu... Better masło spidzik bądź jakiś kry ogarnąć, ale bierta co chceta... (Jo na przykuod naparzam psychotropy per nose)
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 306 / 36 / 1
spokojnie można rozkruszyć te kulki używając 2 plastikowych kart, tylko trzeba robić to porcjami na 3-4 razy, a nie wszytko na raz
i na początku trzeba przyłożyć drugą kartę od góry i równomiernie dociskać w różnych miejscach zamiast rozcierać, będzie wtedy słuchać dźwięk strzelających kuleczek, później delikatnie podnieść tę kartę, lekko przemieszać i znów to samo, na końcu jak już przestaną strzelać to można wszystko rozetrzeć na jeszcze większy pył
jest z tym parę minut pierdolenia ale imo warto, bo działa zdecydowanie mocniej niż nieroztarty, plus nie ma żadnych start w materiale
we were somewhere around Barstow
  • 2 / 1 / 0
To ja się wypowiem o rozdrabnianiu tych kuleczek cr: dajecie kartkę zginacie na pół wysypujecie medi z kapsułek był w środku, po czym bierzecie jakiś słoik lub szklankę i dociskając wałkujecie. Słychać jak kuleczki pękają, w minutę robię proch z 3 takich kapsułek, dużo drobniej się rozgniata niż stukając, a na koniec można jeszcze poprawić kartą żeby rozdrobnić jeszcze bardziej
  • 132 / 39 / 0
Też używałam metody z kartką i przedmiotem pełniącym funkcję wałka i była to skuteczna metoda.
Miałam też gruby ceramiczny kieliszek na jajko na miękko, wsypywałam do niego te kuleczki i ugniatałam drugą stroną tłuczka do ziemniaków jak w moździerzu. To chyba był mój ulubiony sposób.
  • 8 / 1 / 0
Podam wam bardzo prosty sposób jak rozkruszyć te kulki na pył, wystarczą 2 kartki najlepiej 10x10cm składamy na 4 otwieramy. 2 kartki dlatego żeby kulki nie poprzebijaly papieru. Papier dobry grubszy dobry jest ten kwadratowy odklejany do zapisek ten klej odcinamy.Jak nie mamy to z zeszytu wycinamy dwa kwadraty tak na oko 10x10cm, składamy jak pisałem na 4 otwieramy wsypujemy na środek tego krzyżyka co powstaje z kapsułki kulki,kulki trochę rozciągamy żeby nie było kupki tylko rozciągnięte delikatnie składamy na pół zaginany z każdej strony. I teraz szafka, półka,stół,coś twardego i równego. Bierzemy szklankę,słoik,butelkę,po piwie lub z piwem. Bez napisów szklanych. Perła, Łomża itd będzie ok.I turlamy butelką kartkę z całej siły.grudki poddają się w miarę szybko.Możemy otworzyć kartkę i zapałką krańcem karty zamieszać zamknąć kartkę i znów butlą czy czym już pisałem turlać towar co jest w papierku. Zajmuje to ok 3-5minut. I juz, otwieramy kartkę wysypujemy na powierzchnię z której będziemy wciągać,mieszamy karta pył który powstał dzielimy na 2 bądz 1 jak kto lubi kreski, mówię tu o Medi Kinet CR 40. I już zrobione. Smacznego :)
  • 3013 / 1016 / 0
osobiście określiłbym siebie, jako zagorzały fan tegoż wynalazku, który to w mojej opinii jest stymulantem idealnym, a ponadto dogłębnie zbadanym farmaceutykiem, swego rodzaju substytutem, którego dostępność i koszt nie stanowi u mnie bariery, niemniej do formuły CR zawsze miałem mieszane odczucia, ponieważ w moim przypadku działa ona często dosyć nieprzewidywalnie i nierównomiernie się wchłania - sinusoida nasilenia efektów potrafi zaskakiwać.

jeśli mogę coś doradzić z samym kruszeniem, to w mojej opinii najlepiej te małe granulki rozdrabnia się przy pomocy wałka kuchennego, gdy te są umieszczone w zgiętej na pół kartce A4, której boki są zabezpieczone dodatkowymi zagięciami, aby pozostałe granulki nie uciekały bokami - wówczas jakoś to wówczas idzie.

ja jeszcze chciałem się podzielić swoim dzisiejszym doświadczeniem, którego powtarzania przeprowadzać nie zalecam. wczorajszego wieczoru, całkiem przypadkiem i za darmo udało mi się uzyskać e-receptę na 30 kapsułek Medikinetu CR 10 mg, które zamówiłem i od razu wykupiłem, choć zasmuciło mnie to "CR". w trakcie powrotu do domu zażyłem 3-4 szt. i efekt tej tzw. "pierwszej fali" odczułem po 30-40 min. z tą drugą zawsze mam ten problem, że w jednej chwili jest za słabo, a w drugiej potrafi już być efekt dosyć intensywny. skłoniło mnie to do próby przerobienia zawartości kapsułki do podania dożylnego, co finalnie zakończyło się sukcesem.

wracając jednak do mojego eksperymentu - przerobiłem to identycznie, jak w przypadku wersji zwykłej. z tym, że ciekawym było to, że tak naprawdę rozpuściły się tylko granulki białe (te, które uwalniają się szybko). niebieskie (odpowiadające za późniejsze uwolnienie subst.) natomiast osiadły na dnie łyżki, nie zabarwiając przy tym nawet wody. cały proces przebiegł praktycznie bez ich udziału, bo rozpuściły się jedynie granulki "szybkie". roztwór klarowny, transparentny - działanie odczuwalne, aczkolwiek tylko w 50%, tj. 5 mg, bowiem rozpuściła się jedynie część pelletów, właśnie tych białych.

rzadko mam do czynienia z wersją o uwalnianiu kontrolowanym, preferuję te regularne. doświadczenia powyższego powtarzać nie zamierzam, bo nie mają takie działania sensu. mimo, iż kiepsko się u mnie sprawdza ten koncept "controlled-release", to i tak lepiej stosować ten preparat doustną drogą administracji - do czegoś się przyda, dobrze, że wykupiłem . niemniej - do sporządzania takich zastrzyków nie zachęcam, wręcz odradzam.

pozdrawiam, przodo
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 151 / 21 / 0
@przodownik Medikinet cr nie jest zły. Ale najlepszy jest poprostu zwykły. Niewiem jak można lubić np concerte co po 5 h od zazycia czujesz rozdraznienie, potem znowu stymulacje potem znowu rozdrażnienie, a jeszcze nawet do sniffa tego nie przerobisz XD
Medikinet cr jak sie postarałem to normalnie te granulki na pył napierdalałem
Jednak odradzam sniffy
Najlepszy i najbezpieczniejszy jest krótki medikinet, zażywany doustnie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.