--- szybkim nawrotem. PRZYCZYNA ĆPANIA?; możecie to negować ale wszystkie nałogi zaczęły się po śmierci Taty, równolegle z rozwodem przez kryminogenne KŁAMSTWO ex'męża /manipulacja z jego strony? to ślub tylko i wyłącznie dla uzyskania mieszkaniówki/ Potem utrata mieszkania, samochodu, całego dorobku, Komornik Sądowy na koncie i finalnie powrót do UltraToksyczycznej plus Psychotycznej Matki oraz brak funduszy na Życie głównie ze względu na moją chorobę neurologiczną, nie licząc śmiesznych pieniędzy z Mopsu/. To w skrócie. SYTUACJA TERAŹNIEJSZA ZWIĄZANA Z NAŁOGIEM I LEKAMI? - tak jak powyżej, AKTUALNIE -------------------------------------
200mg tramadolu /gdzie podczas ostatnich tygodni z ponad 1gr Tramalu zeszłam na wspomniane 200mg / ZDROWOTNIE? Kacheksja, czyli totalne wyniszczenie Organizmu.
Od około miesiąca tylko łóżko, bardzo silna depresja w tym ja zupełnie sama bez jakiegokolwiek pomocy. OBSTAWA LEKOWA przy 200mg tramadolu, czyli dawka do, której udało mi się zejść - /odrazu zaznaczam, że wszystko na własną rękę bo na prywatną poradę psychiatryczną i kontynuację leczenia prywatnego mnie nie stać 'wzw' z tym recepty na wszystkie leki od lekarza dostaję od lekarza rodzinnego, dla mnie? łatwo dostępne gdyż dodatkowo cierpię na ciężką nieuleczalną chorobę neurologiczną/ . Kontynuując/DZIENNIE -ponad 1g. Pregabaliny, około 8/10mg Clonazepamu, 60mg baklofenu, 25/50mg Kwetiapiny. Reasumując - LECZENIE PO SWOJEMU - PO GŁUPIEMU.
STAN PSYCHICZNY? - beznadziejny, wciąż myśli samobójcze, bardzo silne wynikające z depresji potramalowej ale przede wszystkim z tego W JAKIEJ SYTUACJI ŻYCIOWEJ SIĘ ZNALAZŁAM.
Co do funkcjonowania, tak jak wspomniałam wcześniej, wciąż leżę, zero kontaktu ze światem, dodatkowo bardzo nieprzyjemny dyskomfort żołądkowo-jelitowy co kompletnie zwala mnie z nóg, reszta? reszty nie ma bo praktycznie wciąż śpię. Uruchamiam się tylko w Sytuacjach Wyjątkowych, czyli - TAKICH JAK TA ----- WOŁANIE O POMOC A DOKŁADNIEJ POLECENIE DOBREJ DETOKSYKACJI NA NFZ W POLSCE. Wspomnę raz jeszcze, że został mi polecony tu na Forum SZPITAL RYDYGIERA W KRAKOWIE. zatem końcowo po dokładnym opisaniu mojej sytuacji lekowo/psychologiczno/somatyczno/egzystencjonalno/zdrowotnej ------------
PYTAM o Opinię odnośnie Krakowa? a jeżeli nie Kraków, prosiłabym o polecenie innego Szpitala, mając na uwadze odtrucie, które nie będzie wiązało się z cierpieniem; czyli dobrze wyspecjalizowana kadra lekarzy, adekwatne podejście do pacjenta i rozsądek podczas detoksykacji a nie; ---! 4'ry tygodnie na oddziale i OUT ! z wydrukiem - "Pacjent wypisany w stanie bardzo dobrym", gdzie tak naprawdę Pacjent będzie w stanie krytycznym co dzieje się dosyć często i jest karygodne. To wszystko. Na koniec pozdrawiam serdecznie Wszystkich Forumowiczów i z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
a dzwoniłeś nim wpadłeś na pomysł zapytać się na forum? xD
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Jak coś, między godzinami 11:00 a 13:00 odbywają się konsultacje w każdy wtorek i czwartek. Oczywiście po wcześniejszym umówieniu (chociażby telefonicznie).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.