PS. Zastanawiam się czy apetyt w czasie brania fluoksetyny kiedykolwiek wróci do normy? Schudłam już 3kg, jeszcze trochę i zostanie ze mnie szkielet. Dzisiaj praktycznie nic nie jadłam, nie licząc małej kromki chleba o 10. :/
Na początku faktycznie mniej jadłem, ale to wszystko wraca do normy. W ogóle moja waga jest spoko. Na początku roku 110kg, dieta - schudłem prawie 20 kg. i utrzymywało mi się do października. Później w październiku odpłynąłem z benzo, odwyk, dużo słodyczy - ostatnio wchodzę na wagę - zonk=103kg. +10kg w jakieś 2-2,5 miecha. Masakra.
Wzrost 193cm.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..
ej. no? huj!
ejnohuj
i dużo KIECZUKU szefowo
ale to możliwe, że źrenice sa na początku powiększone.
Lekarz mi mówił, że sertralinę mam jeść rano, bo gdybym łykała przed snam "to może być problem z zaśnięciem". Przed chwilą byłam w lustrze i normalnie oczka reagują na światło :-) ale żrę już 3 miesiąc.
Na początku jest hardkor też z tym jadłowstrętem, 2 tygodnie odruchy wymiotne na widok jedzenia i u mnie jeszcze jakieś zaburzenia węchu występowały, wyczuwałam np. zapach szynki z drugiego pokoju :-D
Na siłę jadłam jakieś papki, bo nie chciałam zbytnio schudnąć,ale i tak 4 kg się pozbyłam :-/
Z poceniem się problemów nie było, ..
Antydepresanty to paradoks według mnie, hamują zaburzenia, ale człwoiek czuje się tak okej, że nie przeszkadza mu nic,
a to juz przypomina haj po depresantach xD
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.