PS. Zastanawiam się czy apetyt w czasie brania fluoksetyny kiedykolwiek wróci do normy? Schudłam już 3kg, jeszcze trochę i zostanie ze mnie szkielet. Dzisiaj praktycznie nic nie jadłam, nie licząc małej kromki chleba o 10. :/
Na początku faktycznie mniej jadłem, ale to wszystko wraca do normy. W ogóle moja waga jest spoko. Na początku roku 110kg, dieta - schudłem prawie 20 kg. i utrzymywało mi się do października. Później w październiku odpłynąłem z benzo, odwyk, dużo słodyczy - ostatnio wchodzę na wagę - zonk=103kg. +10kg w jakieś 2-2,5 miecha. Masakra.
Wzrost 193cm.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..
ej. no? huj!
ejnohuj
i dużo KIECZUKU szefowo
ale to możliwe, że źrenice sa na początku powiększone.
Lekarz mi mówił, że sertralinę mam jeść rano, bo gdybym łykała przed snam "to może być problem z zaśnięciem". Przed chwilą byłam w lustrze i normalnie oczka reagują na światło :-) ale żrę już 3 miesiąc.
Na początku jest hardkor też z tym jadłowstrętem, 2 tygodnie odruchy wymiotne na widok jedzenia i u mnie jeszcze jakieś zaburzenia węchu występowały, wyczuwałam np. zapach szynki z drugiego pokoju :-D
Na siłę jadłam jakieś papki, bo nie chciałam zbytnio schudnąć,ale i tak 4 kg się pozbyłam :-/
Z poceniem się problemów nie było, ..
Antydepresanty to paradoks według mnie, hamują zaburzenia, ale człwoiek czuje się tak okej, że nie przeszkadza mu nic,
a to juz przypomina haj po depresantach xD
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.