Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1823 / 104 / 20
Jak długo najwięcej nie spaliście, myślę ze użytkownicy stymulantów mają tu pole do popisu %-D Ciekawi mnie to, ile najwięcej wytrwaliście i jakie były tego skutki, ja najwięcej bez snu na Woodstocku wyciągnąłem, około 72 godzin, dodając do tego pentedron i maczanę skończyło się na niezwykle realistycznych głosach w głowie. :-D
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 5299 / 104 / 0
7 dni. Wkręcałem sobie, że /**/ nie no pominę to. Pomogło relanium. 4 dni to nic wielkiego jak się ciągle je //stymulanty
Nie ma co tyle nie spać. Żeby organizm po tym doszedł do siebie musi minąć zdrowo 2-3x tyle
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 124 / 6 / 0
7 dni to już chyba hibernacja.
Ja nie spałem 2 noce, a trzeciej jakieś 3 godziny po 12mg DOI. Worst trip ever.
  • 684 / 154 / 1
2 i pół nocy.
  • 1322 / 18 / 0
3-4dni jakos tak. Pierdolone vapo alfy.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 316 / / 0
alfa IV + wapo. 3 dni.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / / 0
9 dni na alfa piździe, poza lekkim odklejeniem, nic takiego nie czułem.
  • 2916 / 242 / 0
Prawie 80 godzin. Stare czasy, wtedy nie wiedziałem co to stymulanty (oprócz kawy), w ciągu tych 80h wypiłem chyba jedną kawę i kolejnego dnia ściągnąłem parę lajtowych buchów ziela ze znajomymi.
Dawny nick: tur3k
  • 180 / / 0
3 dni bez stymulantów, na koniec trip na deksie a potem "zgon"
  • 2466 / 15 / 0
Jakiś chińczyk zdech po 70h przed kompem. Nie wiem jak z przerwami.

Ale patrząc nie raz na takie tematy to widać że jest sporo do przebicia. Jakiś chyba kanadyjczyk kiedyś nie spał ponad tydzień czy coś pod dwa podchodziło
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.