Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Ponieważ odpowiedzi nie dostałam pytanie ponawiam :)
Pierwszy raz zdarzyło mi się, że mnie pseudodefka w głównej mierze jebła. Proszę o jakieś wskazówki.
armator pisze: (...) mieszane intensywnie razem przez 5 minut . (...)
Jutro się przekona, sukinkot.
Mam zamiar po raz pierwszy zrobić metkat (najprostszym możliwym sposobem)
Zakupiłem opakowanie ACATAr acti tabs 12x60mg.
Przeczytalem FAQ ale nie zrozumiałem do końca czy tabletki acataru musze najpierw pognieść,rozpuscic w wodzie(3-10 ml) i przefiltrować a otrzymany płyn bedzie "czystą" pseudoefedryną? i nastepnie dodać octu?
Czy zrobić wg:
Synteza @ciezka bomba
a.k.a. "Przepis dla noobów"
360mg pseudoefedryny rozpuszczasz w 3ml wody(20°C-zimna kranowa),
Dolewasz do uzyskanego roztworu 1ml octu,
200mg KMnO4 rozpuszczasz w wodzie(2ml, zimna, nie wszystko się rozpuści - i dobrze, gdyż te 130mg styka),
Łączysz oba roztwory, wkładasz do lodówki na 15min,
Po 15min wyciągasz z lodówki i czekasz aż roztwór przybierze brązową barwę, a także wytrącą się czarne chujstwa,
Filtrujesz
puk/chlup/ała mogłem bardziej posmarować wazeliną.
gdzie punkt 1 potraktować jak 360mg czyli 6 tabletek ACATARU i robić kolejne punkty?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.