4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 19 / 0
Czy zamiast IPA może być 70% roztwór etanolu?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1522 / 73 / 0
Nie może być.
tekst powyżej =/= prawda
  • 19 / / 0
Jakiś czas temu pytałam czy jakoś zabezpieczacie kota kiedy już grzecznie w lodówce przebywa? Chodzi mi czy może tak po prostu między jajkiem, a sałatą siedzieć.
Ponieważ odpowiedzi nie dostałam pytanie ponawiam :)
  • 1522 / 73 / 0
Ja nie mam w zwyczaju kociwa zabezpieczać, oczywiście między ruchome klamoty go nie kładę, ale również nie bunkruję.
tekst powyżej =/= prawda
  • 73 / 2 / 0
Coś nie poszło ale nie wiem co. Miska,woda,lód, > szklanka,a w niej > 720mg pseudo+400mg kmno4 mieszane intensywnie razem przez 5 minut . Potem przełożone na jakie 1,5 godziny do lodni. Szklanka cała brązowa, zero fiolety podczas filtrowania przez stryzkawkę. Fakt faktem ciężko się filtrowało i żeby uzyskać w miare bezbarwny kolor filtratu musiałem 3 razy filtrować :/Wyszedł strasznie słaby kot z bardzo dużą ilością pseudoefki.

Pierwszy raz zdarzyło mi się, że mnie pseudodefka w głównej mierze jebła. Proszę o jakieś wskazówki.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2012 przez armator, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik armator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 1 / 0
Za dlugo mieszales przed wstawieniem do lodu i temperatura byla za wysoka. Ja wstrzasam probówka doslownie 3 razy zeby sie dobrze zmieszalo i do lodowki na najnizsza polke i zawsze wychodzi luksus kotek.
  • 73 / 2 / 0
Nie, szklanka z pseudo była już w lodzie. Jak była w lodzie dodałem kmno4 i mieszałem jakieś 5 minut. Potem od razu do lodni.
Uwaga! Użytkownik armator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 1 / 0
armator pisze:
(...) mieszane intensywnie razem przez 5 minut . (...)
Prawdopodobnie zbyt intensywnie mieszane :-p
  • 1345 / 6 / 0
Za dużo się pitoliłeś. Kot lubi chłód.
Jutro się przekona, sukinkot.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 149 / / 0
Witam

Mam zamiar po raz pierwszy zrobić metkat (najprostszym możliwym sposobem)
Zakupiłem opakowanie ACATAr acti tabs 12x60mg.
Przeczytalem FAQ ale nie zrozumiałem do końca czy tabletki acataru musze najpierw pognieść,rozpuscic w wodzie(3-10 ml) i przefiltrować a otrzymany płyn bedzie "czystą" pseudoefedryną? i nastepnie dodać octu?
Czy zrobić wg:
Synteza @ciezka bomba
a.k.a. "Przepis dla noobów"

360mg pseudoefedryny rozpuszczasz w 3ml wody(20°C-zimna kranowa),
Dolewasz do uzyskanego roztworu 1ml octu,
200mg KMnO4 rozpuszczasz w wodzie(2ml, zimna, nie wszystko się rozpuści - i dobrze, gdyż te 130mg styka),
Łączysz oba roztwory, wkładasz do lodówki na 15min,
Po 15min wyciągasz z lodówki i czekasz aż roztwór przybierze brązową barwę, a także wytrącą się czarne chujstwa,
Filtrujesz
puk/chlup/ała mogłem bardziej posmarować wazeliną.

gdzie punkt 1 potraktować jak 360mg czyli 6 tabletek ACATARU i robić kolejne punkty?
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.